GUILTY PLEASURE

Reklame for Nutramino

Godmorgen piger. Som I måske allerede har bemærket, så er jeg startet på træningsforløb hos Arndal, da jeg egentlig gerne vil mere i form og især efter en graviditet og fødsel. Jeg kan så småt godt mærke, at jeg har min krop tilbage og det har også motiveret mig til at kæmpe endnu mere for den nu. Det betyder dog ikke, at jeg ikke bliver lækkersulten og har mine små fristelser her og der. Nutramino har lavet lanceret deres nyeste produkter, som altså har mindre end 3 gram sukker i sig, 20 gram gode proteiner og så er der blot 240 kalorier i én bar. Jeg er jo en stor chokolade-fan, så for mig er det så rart at kunne spise sådan en bar med god samvittighed inden eller efter en hård omgang træning. For mig har det aldrig været det der med at være fanatisk med noget - jeg har aldrig gidet at bruge tid på at begrænse mig selv i hvad jeg må spise eller ikke må spise. Jeg har det bare sådan - alt med måde og hvis jeg skulle synde, så må jeg give den endnu mere gas til træning.

Forleden stod P og hans far og lavede entre og så skar jeg lige 2 forskellige barer ud fra Nutramino, som de to hårdtarbejdende mænd kunne stå og nyde og få lidt proteiner af. Den ene er med hvid chokolade og citron og den anden er med (hold nu fast - min absolutte favorit) chokolade og PEANUT BUTTER. Stop lige en halv. Jeg har virkelig fået noget med peanut butter for tiden og den her bar er bare fuldstændig uimodståelig. I må altså lige prøve at smage dem! De kan findes i jeres nærmest 7-Eleven.

Likes

Comments

Raiste
Raiste,
Yes!!! 😍😍😍
nouw.com/raiste
A
,
Hej Tina Maria! Dine sneaks er SÅ fede - hvor er de fra?
A
,
Hej Tina!
frurosendahl
frurosendahl,
Mmm, de er virkelig lækre 👌 jeg har det på samme måde, der skal være plads til lidt lækkert 😋
nouw.com/frurosendahl
KerinTobanelli
KerinTobanelli,

Hej Tina. Jeg er så enig med dig i det med mad. Alt med måde og hvis man skulle synde, så må man give den ekstra gas, som du selv nævner. Man skal nemlig også huske at nyde livet lidt engang imellem og ikke være fanatisk med alt hvad man indtager. 😊 Rigtig god tanke! Og jeg skal helt sikkert smage Nutramino barerne.

nouw.com/kerintobanelli
Arners
Arners,
Asså drömskorna!!! Jag har precis börjat en blogg om mitt liv i New York, in och kolla om du tykcer det verkar intressant 😊 <3 Kram!
nouw.com/arners