GUCCI BOOTS AND LONDON

Puha, I må undskylde at der ikke har været den store blogging den sidste uge. Jeg havde eksamen i mandags og havde derfor en masse, der skulle læses op på og skolen startede igen i onsdags. Jeg fik 10 i mundtlig psykologi!! Wee, så er rigtig glad og tilfreds - det er virkelig et spændende, men også kompliceret fag og der er meget, der skal læses om, så er rigtig glad for min karakter. Nu er der "kun" 8 tilbage til sommer og så er jeg DONE og on my way to London. Patrick flyttede til London den 2 januar, så jeg har ikke set ham i 2 uger nu og er ved at gå ud af mit gode skind. HELDIGVIS har jeg bestilt en billet til London i morgen, hvor jeg skal være i weekenden. Kan slet ikke vente til jeg skal se ham og den nye lejlighed. Vi skal bare hygge os og ud og spise en masse god mad. Som nogle af jer nok har spottet på Instagram, så afslørede jeg i går, hvad Gucci æsken indeholdte og det var selvfølgelig disse smukke Gucci støvler. Jeg så dem i London, men købte dem ikke og da jeg så fandt dem igen på deres webshop, klikkede jeg dem hjem. Det var lidt af et sats, eftersom jeg ikke havde prøvet størrelsen og ikke vidste, om man kunne regne med en italiensk 37, men de er perfekte og jeg er SÅ glad for dem. Dem skal jeg helt sikkert hoppe i på min tur til London i morgen. Hvad synes I om dem? Min veninde Karoline kommer om lidt, så jeg vil lige smide en rosévin i køleren, så vi kan få et glas, mmm... God aften derude.

 

Likes

Comments

Gitte
,
Hvor er dit ur fra.?
Martine
,
Jeg er en 38/39 hvis man skal købe de sko, skal man så vælge en 38 eller 39?:)
Jade,
Hold da op, nogle fede støvler? Hvad kostede de?
Safari
Glassow,
De støvler er fantastiske! Held og lykke med resten af eksaminerne til sommer :) Jeg har lige haft 12 eksaminer siden start december, og det er det hele værd, når du er færdig!
glassow.com
Tina Maria
,
Hej Martine. Jeg svinger også nogle gange mellem forskellige størrelser. Men Gucci støvlerne passer meget godt i deres normale størrelser. Jeg bruger mest størrelse 37 og det var også den, jeg bestilte. De sidder perfekt og der er også plads :-) Så du skal bare bestille den størrelse, du bruger mest.
Tina Maria
,
Hej Astrid Kathrine :-) Jeg bruger VSCO Cam - super godt program!! :-)
Martine
,
Tusind tak for svar
Katrine
,
Hej Tina Maria, Jeg har selv overvejet meget at købe Gucci støvlerne, men er i tvivl om hvordan de ser ud på - er det muligt for dig at sende billeder med dem på fra front, bag, oppe fra og fra siden? God weekend.
Mette
,
Har du et link til hvor jeg kan købe dem? :)
Mette
,
Hej. Hvor har du købt disse smukke støvler? :)