GREEN LOVE

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here 7. Here / 8. Here / 9. Here / 10. Here / 11. Here / 12. Here

Jeg kan ikke få nok af farven army/khaki og kunne vildt godt tænke mig kjolen fra Malene Birger - nummer 5. Har kigget på den så mange gange og tror, at den sidder super flot på kroppen - måske jeg må ind og prøve den? I anledning af min store kærlighed til grøn lige for tiden, så har jeg lavet en collage med mine favoritter fra Nelly.com - de har faktisk stadig deres udsalg kørende, hvor der altså er op til 80% rabat at finde! Vi er jo ikke ligefrem heldige med sommervejret herhjemme, så sommerkjolerne må vente til vi igen har vejret med os. Der er også rigtig mange af Jer, der tit spørger, hvad jeg bruger af produkter til huden og jeg bruger blandt andet contour-sættet fra Anastasia Beverly Hills - nummer 11. Det er virkelig det bedste contour-sæt og det er også de produkter, som Kim Kardashian bruger. Har I fundet Jer en favorit, der bare skal klikkes hjem?

// I really have a thing for army - The dress from Malene Birger (number 5) is my absolute favorite one, I think it's so beautiful. You can find all my favorites on Nelly.com and they still have a big sale going on, where you can get up to 80% discount. Many of you wants to know what I use for my skin and I always use the contour kit from Anastasia Beverly Hills. I think it's the best product and I know that Kim Kardashian also loves to use the contour kit. Do you have a favorite?

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Maja
,
Hvilket kamera er det du bruger?:-)
Stine,
Fin bikini og sommerkjole som du har med i dette indlæg Tina Maria. Jeg skal på ferie til Thailand om 2 uger og nu også med en ny bikini ;)
nextdress.dk