GOLDEN DRESS

Dress, Minimum (here)

Som nogle af Jer måske har spottet på min Instagram (_tinamaria), så var jeg forleden i ført denne smukke kjole fra Minimum. Jeg har kigget på den længe på deres webshop, men kunne ikke finde ud af, om den ville være flot til mig - alligevel klikkede jeg den hjem, fordi jeg simpelthen forelskede mig i dens smukke farve. Da jeg prøvede den, havde jeg slet ikke set, at den har den flotte detalje på ryggen, så det var selvfølgelig bare et kæmpe plus. Den er simpelthen så smuk og især, når man stadig har lidt farve. Lige nu har Minimum faktisk 50% på den, så hvis du skal have fat i den, så er det nu. Jeg har min kjole i en størrelse small. ♥ Hvad synes I om den?

// Some of you might have seen me in this golden dress on my Instagram (_tinamaria). I have been wanting this dress for a long time, especially because the color is so beautiful. I noticed the detail on the back when I tried on the dress at home. It's one of my favorites so far and it's really beautiful when you're having a tan. You can now find the dress on sale with 50% discount. I'm wearing a size small. ♥ What do you guys think of the dress?

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Julie Stenberg
,
Hvad står der på din tatovering på ryggen??
Frederikke T
,
Virkelig en flot kjole! hvad er det for en neglelak du har på? :)
Emma M
,
Hvordan er strørrelsen? Synes den ser ret oversize ud på hjemmesiden, så vil du anbefalde at gå en størrelse ned? Jeg er selv ikke så høj (167 cm), så er bange for at den vil blive for lang og 'drukne' mig ;-)
Tina Maria
,
Hej Emma. Jeg er 169, så jeg er ikke særlig meget højere og jeg synes, at min small er helt fint :-) XS havde også været helt fin, men jeg ville gerne have den en smule løs.
Kamilla Brun,
Super flot kjole!! kamillabrun.dk
kamillabrun.dk
Satina Wandel,
Den er vildt smuk! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Josephine
,
Hej Tina Maria Super flot kjole. Synes du siger den står til 50%? Men når man trykker står den til 400 kr? :-)