GOING TO SINGAPORE

På fredag rejser P og jeg til Singapore. En lang flyvetur venter forude, men jeg er super spændt på at opleve Singapore. P skal derned pga arbejde og derfor har jeg valgt at tage med ham. Den søde Rikke May bor jo dernede med hendes familie og vi har snakket lidt om at skulle ses en af dagene - kunne være enormt hyggeligt og hun kender trods alt Singapore lidt bedre. Jeg har tjekket vejrudsigten og selvom der står lyn og torden, så tænker jeg, at det stadig er dejligt med lidt varme og rig mulighed for at tage en masse fine billeder i smukke omgivelser. Hvis nogle af Jer har været i Singapore, så skriv endelig, hvis der er noget vi bare skal se, eller gode spisesteder. Vi har jo 4-årsdag imens vi er dernede, så mon ikke, at vi finder et lækkert sted at spise den 22. maj. ♥

// I'm going to Singapore with P this Friday. A long flight is waiting us, but I'm really excited to see Singapore for the first time. P is going there with work, so I decided to go with him so I could explore Singapore and visit the sweet Rikke May. She's living there with her family, so she knows all the good places to eat and all the things to see when visiting Singapore. The weather isn't that good right now, but it's warm and I can't wait to take a lot of beautiful pictures. Let me know if you guys know some good places to eat or what to explore. ♥

Likes

Comments

Cecilie
,
Singapore er en dejlig by... Glæd Jer :-) Hvis I har mulighed for det kan det anbefales at booke en enkelt nat på Marina Bay Sands. Min kæreste og jeg spiste på CUT by Wolfgang Puck. Hvis man er til store bøffer er det et MUST. Deres kobekød er sindsygt lækkert! God tur :-)
Natasha
,
Hawker-centrene er fantastiske spise steder! Det er mad fra gaden, men de holder alting rent og fint. I skal helt klart over på sentosa på de lækre strande og tage i forlystelses parken derovre!
Katrine Nielsen
,
Hej Tina Maria 😁👋🏼 Jeg har tidligere i år tilbagt 3 måneder i Singapore, og det er er helt unikt land! Jeg kan klart anbefale dig at besøge Sentosa - deres adventure sted hvor de fleste seværdigheder er. Men selvom Singapore virker ret lille, og hvor man tænker man kan se og opleve det meste på 4 dage så følte jeg slet ikke, at jeg fik set nok! Men besøg Little India og køb en sari, ta til chinatown og smage deres fantastiske Taro shake - det er en af de sødeste "frugter" jeg nogensinde har smagt - den er lilla i det men vildt sød i smagen! Ellers så skal du gå ned af Iron street, shoppe i Harbourfront og så videre! Men ellers kan jeg klart anbefale at du prøver at tage til P. Ubin - det er en lille ø hvor man kan cykle rundt og opleve vilde aber, men pas på! De tør godt komme helt tæt på og stjæle! Men ellers så prøv lidt lokale food court som de hedder - kan klart anbefale den i Clarke Quay. Forresten så er boat Quay også der, som er et af de meget eftertragtede steder at spise. Men taxa og offentlig transport er vildt billigt så udnyt dig af dette! Ellers så nyd det! Singapore er virkelig fantastisk og kulturen er fantastisk! Det er klart et af de mest udviklede lande i verden og jeg håber landet fanger dig, som det fangede mig!
Sofie
,
Hej :) Jeg bor i Singapore og ville bare lige sige at selvom vejrudsigten siger lyn og torden så skal du ikke regne med det. Her er meget varmt og dejlig solskinsvejr. Håber i får en skøn tur, vil glæde mig til at følge med. Og er sikker på Rikke kunne være til hjælp, hvis I får brug for det ;) Hvor skal I bo henne?
Tina Maria
,
Hej Sofie. Åh, det er da altid dejligt at høre! Rikke sagde godt, at man ikke helt kunne regne med den vejrudsigt. Heldigvis :-) Vi skal bo på Park Hotel Clarke Quay, kender du det?
Tina Maria
,
Mums, hvor lyder det lækkert! Det skal vi da næsten prøve :-)
Tina Maria
,
Det lyder super fedt - glæder mig til at komme derned og opleve alle de steder :D
Tina Maria
,
Tusind tak for alle de gode råd. <3 Dem vil jeg helt klart få skrevet ned, så jeg husker dem dernede. Vi skal bo på Park Hotel Clarke Quay - så det er måske i nærheden af de ting, du skriver? :-)
Sofie
,
Hehe nej det kan man ikke, April og Maj har været rigtig varme måneder, med op til 40 grader, så der er også rig mulighed for at få en lille tan på! Jeg kan i hvert fald ligge ude ved poolen hver dag lige nu, så helt skidt er vejret ikke ;) Ja jeg kender hotellet og Clarke Qauy er også et hyggeligt område, tæt på byen. Din kæreste har vist arbejdet sammen med vores kammerat Frederik Løve hos Joe´s, er det i forbindelse med det job han skal herud? :)