GLADIATOR

Top, Isabel Marant / Skirt, Isabel Marant / Sandals, Aldo (here) Bag, Louis Vuitton / Shades, Anine Bing / Bracelet, Hermès

Puha, sikke en uge!! I mandags blev jeg student, fredag kørte vi vogntur, lørdag skulle vi flytte ud af lejligheden i Valby og i går fløj vi så til Rhodos, hvor vi er den næste uge. Det har virkelig været en uge, jeg aldrig vil glemme og jeg er SÅ stolt af at jeg endelig fik gennemført min HF. Nu skal vi bare nyde ferien hernede, inden turen går til London.

I går skød vi det første outfittet hernede og jeg har sådan glædet mig til at vise Jer mine nye sandaler - nemlig disse gladiator sandaler fra Aldo Shoes. Jeg har tit tænkt på, om jeg kunne bære sådan nogle og allerede set mange på Instagram med dem på. Så tænkte, at nu var det min tur til at prøve et par og er seriøst så vild med dem allerede! Synes at de er så behagelige at have på og ikke så med det, så er det sort ruskind, så de er bare i enorm lækker kvalitet og et must have til sommeren. Glæder mig til jeg er blevet lidt mere brun, så er jeg sikker på, at de kommer endnu mere til sin ret. I kan få fingrene i dem på Aldos nye danske webshop lige HER, eller i deres butikker og sandalen fås også i nude. Hvad synes I om dem?

// What a week! This week has been crazy! Friday I graduated from school, Saturday Patrick and I had to move out of our apartment in Copenhagen and Sunday morning we went to Rhodes to spend some quality time with each other.

I have really been looking forward to show you these new sandals from Aldo Shoes. I love this gladiator look and I have always wondered, if they would suit me. They are so comfortable to wear and they are even made of black suede (which I find more comfortable than other kinds of material). I think they will look perfect when I am a bit more tanned than right now. You can buy them HERE or in the stores. What do you think?

Sponsoreret af Aldo

     

Likes

Comments

Satina Wandel,
De sandaler har jeg virkelig luret på masser af gange! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Camilla Juul
,
Hej Tina-Maria eller nogle som måske ved det. Disse gladiator sandaler - jeg kan ikke finde dem på Aldos hjemmeside og når jeg trykker på linket så kommer jeg ind på aldo forside. Er de ikke kommet til salg endnu eller er de udsolgt?
Tina Maria
,
Hej Camilla - de er ikke kommet ind på siden endnu, da de er helt nye. Men de er allerede til at finde i Aldos butikker :-)
Nanna,
Er helt in love, de er virkelig flotte! Har altid ønsket mig sådan nogle! :)
www.nannafrederiksen.dk