GIVEAWAY: THE NEW CALVIN KLEIN

Mmm, jeg har lige modtaget disse lækre nye dufte fra Calvin Klein - Eternity Now ind ad døren og jeg må sige, at jeg er helt vild med begge dufte. Den kvindelige parfume minder mig rigtig meget om min mor - hun har altid en dejlig sød duft og den minder mig straks om hende. Den mandlige duft er så skøn og frisk - jeg kan personligt rigtig godt lide denne duft, da jeg synes den er rigtig frisk, men også meget sensuel i sin duft.

Jeg har fået muligheden for at lave en lækker giveaway på den mandlige duft, så en heldig vinder kan vinde den til kæresten, lillebroren, den bedste ven, far eller andet - det er helt op til Jer. Det eneste I skal gøre for at deltage er at fortælle mig en lille "lovestory" eller sommerflirt som I har oplevet. Jeg er jo en romantiker, så jeg glæder mig til at læse alle Jeres historier ♥ Vinderen trækkes d. 21 oktober!

// I just got these new fragrances from Calvin Klein and I absolutely love them! I think the fragrance for women reminds me a lot of my mom. She always has this sweet scent which I love about her. The fragrance for men is very fresh and also sensual which I really like. 

You can now win the fragrance for men. It could be for your boyfriend, your best friend, your little bother, your dad - it's up to you. You just have to share a "lovestory" or a "summerflirt" with me. ♥ I will pick the winner on October 21. 

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Julie
,
Min kæreste og jeg har nu været sammen i 3 mdr., og som gave valgte han at tage mig med en tur til Bornholm, hvor vi bare kunne være ham og mig. Dagen inden vi skulle afsted kom jeg hjem fra en venindetur i Berlin, hvor han så sødt kom og overrakende hentede mig i lufthavnen med en buket roser, så vi var helt klar til at komme afsted på vores tur næste morgen - han er super sød og overrasker mig altid med små ting og sager, så denne parfume ville være en perfekt mulighed for lidt gengældelse og tak for denne dejlige ferie, som jeg ved han ville elske <3
Monica Figgé Jensen
,
Jeg var kommet ud af et forhold på 8 år og havde egentligt ikke travlt med at skulle finde mig en ny. Min kusine elsker at lege Kirsten Giftekniv, så hun foreslog at jeg skulle skrive til Martin på hendes Facebook profil. Hun havde været dagplejemor for hans dreng. Jeg fandt senere ud af at han lige var kommet ud af et forhold og havde heller ikke travlt med at finde en ny. Vi skrev sammen en uges tid, så var der Skive Beach Party og Martin skulle derned med nogle kammerater. Han havde sagt til min kusine, at hvis hun kom derned, så skulle han nok give en øl. Så syntes hun at vi skulle overraske ham, så hun lånte mig hendes bil og så ville hun køre med hendes kæreste i hans bil. Vi flyttede sammen efter 4 mdr. og kort tid efter spurgte han om vi skulle prøve at lave et barn sammen. Et halvt år efter friede han og vi blev gift d. 11/11-11. Vores første barn (en dreng) kom først i 2013 og nu er der en dreng mere på vej, der kommer om 2 mdr. :)
Caroline Stadsbjerg,
Hm, vi mødte hinanden til en fest, og ærligt lyder det altid sådan lidt.. Meeh. Men! Uanset hvordan vi mødtes, er min kæreste en stor romantiker - om han vil indrømme det eller ej. De små ting han gør føles kæmpestore! Det bedste han har gjort, var dog i sommers. Han skulle på roadtrip med sine venner, en rigtigt drengetur, hvilket var super hyggeligt - bortset fra, at de først skulle derfra PÅ min fødselsdag, så jeg ville kun se ham sen aften, på en ellers vigtig dag. Det var nu okay, og jeg hyggede med min familie - indtil det bankede på døren, og der stod han med en stor gave og en endnu større buket roser! Han havde fået sine venner til at køre derfra midt om natten, så han kunne komme hjem og være sammen med mig, på min fødselsdag. En ting er at gøre det selv, men at hive sine singlevenner med på den idé er altså virkeligt sødt!
carolinestadsbjerg.blogspot.dk
Line S
,
Jeg mødte en gammel folkeskole kammerat efter at jeg ikke havde set ham i seks år. Vi mødtes i jul d. 25 december i byen, og har været sammen lige siden. Har aldrig tænkt på ham som andet end en kammerat i folkeskolen, men da vi mødtes igen tænkte jeg straks at ham skulle jeg bare lære meget bedre at kende. Han kommer hjem fra udenlands studieophold fra Amsterdam d. 1 november, og der har vi aftalt at gøre det officielt og "springe" ud som par. Vi kommer fra en meget lille by, og jeg er sikker på at der kommer en masse spørgsmål. Men jeg glæder mig bare så meget til at kunne kalde ham for min kæreste <3
Trine Elvira
,
Min kæreste er en kærligheds historie i sig selv <3 Ville elske at kunne give ham en lille gave, inden han skal afsted på ferie i to måneder :)
Trine
,
Jeg flyttede skole var vores lille lokale byskole som kun gik til 7. klasse, og så kom jeg i 8.c hvor Christian også gik. Jeg blev forelsket første dag, men han havde en kæreste, så der var ikke så meget at gøre. Min taktik var at blive rigtig gode venner med ham, og det gjorde jeg. Over sommerferien havde vi SMS'et rigtig meget og skrevet over Arto. En weekend skrev jeg med ham hvor han spurgte om jeg aldrig skulle have en kæreste, og jeg svarede at det gik ikke, fordi ham jeg var vild med havde en kæreste. Vi skrev lidt videre, og han sagde at jeg skulle sige til ham, hvem jeg var vil med. Jeg fortalte ham så at det var ham - og han slog op med sin daværende kæreste dagen efter. Og vi har været sammen lige siden! <3 Vi begyndte at komme sammen som 14 årige, og vi har 8. års dag d. 28 okt <3
Maria
,
Min søde kæreste fortjener helt sikkert at blive forkælet lidt ekstra, ganske enkelt fordi han er til :) Krydser fringre for at kunne forkæle ham, med denne skønne parfurme! Knus og kram
Anette
,
Efter at have set billederne på din blog af perfume flaskerne fra Eternity Now, kommer jeg til at tænke på min første teenage- forelskelse og sender ham en kærlig tanke. Han duftede altid af Eternity fra Calvin Klein, det må have været i 1990erne og duften kunne give mig sommerfugle i maven. Jeg ville elske at vinde den nye duft fra Eternity Now og se om den dugter ligeså godt som den oprindelige ;)
Emilie
,
Vil gerne fortælle om min sommerferie i Bulgarien. Jeg lå i poolen en dag og hen til mig kom den sødeste fyr og sagde han længe havde overvejet at hilse på mig. Den ene ting førte til den anden og samme dag gik vi en laaang tur i den lokale by, hvor han købte blomster til mig. En anden aften gik vi en tur ved haven oppe på sådan nogle klipper. Det smukkeste øjeblik var da han stoppede mig for at se at 1000 ildfluer sværmede omkring os, imens vi stod der på den klippe med udsigt til havet. Så kyssede han mig, det var virkelig som på film haha
Lis
,
Det var at møde mit barnebarn for første gang. Den følelse slipper jeg aldrig.