Go to ,[object Object]

GIVEAWAY: THE NEW CALVIN KLEIN

Mmm, jeg har lige modtaget disse lækre nye dufte fra Calvin Klein - Eternity Now ind ad døren og jeg må sige, at jeg er helt vild med begge dufte. Den kvindelige parfume minder mig rigtig meget om min mor - hun har altid en dejlig sød duft og den minder mig straks om hende. Den mandlige duft er så skøn og frisk - jeg kan personligt rigtig godt lide denne duft, da jeg synes den er rigtig frisk, men også meget sensuel i sin duft.

Jeg har fået muligheden for at lave en lækker giveaway på den mandlige duft, så en heldig vinder kan vinde den til kæresten, lillebroren, den bedste ven, far eller andet - det er helt op til Jer. Det eneste I skal gøre for at deltage er at fortælle mig en lille "lovestory" eller sommerflirt som I har oplevet. Jeg er jo en romantiker, så jeg glæder mig til at læse alle Jeres historier ♥ Vinderen trækkes d. 21 oktober!

// I just got these new fragrances from Calvin Klein and I absolutely love them! I think the fragrance for women reminds me a lot of my mom. She always has this sweet scent which I love about her. The fragrance for men is very fresh and also sensual which I really like. 

You can now win the fragrance for men. It could be for your boyfriend, your best friend, your little bother, your dad - it's up to you. You just have to share a "lovestory" or a "summerflirt" with me. ♥ I will pick the winner on October 21. 

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Emilie
,
Vil gerne fortælle om min sommerferie i Bulgarien. Jeg lå i poolen en dag og hen til mig kom den sødeste fyr og sagde han længe havde overvejet at hilse på mig. Den ene ting førte til den anden og samme dag gik vi en laaang tur i den lokale by, hvor han købte blomster til mig. En anden aften gik vi en tur ved haven oppe på sådan nogle klipper. Det smukkeste øjeblik var da han stoppede mig for at se at 1000 ildfluer sværmede omkring os, imens vi stod der på den klippe med udsigt til havet. Så kyssede han mig, det var virkelig som på film haha
Lis
,
Det var at møde mit barnebarn for første gang. Den følelse slipper jeg aldrig.