GIRLY #NELLYHOLIC

Jakke: Noisy May // Top: Boy London // Skater skirt: Only // Sneakers: Ganni // Hue: H&M

Godaften tøser. Sikke en lang dag i dag med skole og job - snubbede lige nogle salater med hjem fra Smag, orkede ikke at stå og lave mad, hehe. De er så lækre de salater, er faktisk blevet en smule afhængig - det er næsten blevet en tradition, at jeg har salater med hjem derfra, når jeg har været på job. Vi nåede lige ud og tage nogle super fine billeder nede ved kirken, hvor vi bor. Jeg tænkte, at det skulle være et lidt tøse-outfit, som samtidig er lidt hyggeligt med hue og dejlig varm jakke. Jakken kan blandt andet købes i Vero Moda i Hvidovre - perfekt lige til efteråret nu her. Min BOY LONDON top er stadig en af mine favoritter og synes den passer så fint til skater skirtet - det giver en lidt "sødere" effekt, end med skindbukser, så kunne i lige se forskellen. Hvad synes i om det? Toppen kan stadig findes hos Nelly.com og de har også de super fede sweat derfra - det må være mit næste køb, hehe. Forresten så har jeg smidt et "stem" mærkat ind på bloggen, så i løbende kan stemme på mig og Patrick i konkurrencen om at vinde en tur til New York i december. Håber virkelig i vil stemme på os, så er i bare så skønne!! Og i kan stemme hver dag - efter 24 timer.

Likes

Comments

Elisabeth
,
Super fede billeder, super fedt outfit og sikke nogle fine krøller! Fortsæt den gode stil :-)
Tina Maria
,
Tuuuusind tak <3
Maria
,
Hej Tina Maria <3 Er du ikke sød at dele et link til hvor man kan købe en smukke jakke du har på, er simpelthen så forelsket i den :-)
Emily
,
Er helt enig, har kigget på noisy may hjemmesiden men kan simpelthen ikke finde den. Den er såååå lækker!
Tali,
love your coat! www.thepisceswoman.com
www.thepisceswoman.com
Mette,
Super fint outfit - Klæder dig super godt :) <3
mettebrandtdanielsen.blogspot.dk/
Johanne
,
Smukke, hvad størrelse har du nederdelen i? Knus fra fotografen;-)
Christine
,
Hvilken model er din nederdel, kan man se det på den? De har nemlig to på deres hjemmeside; en til 180 og en til 340, tror jeg, men synes din er så fin!
Maria
,
Er så forelsket i jakken!!!! Blev skrevet op til en i dag, håber inderligt at jeg får den hjem!