GIRLS TRIP W. SANDRA

Sponsored by McArthurGlen Outlet Neümunster

Hej piger. På torsdag drager @Blogbysandra og jeg en lille smuttur til Tyskland. Vi skal nemlig ned til det velkendte outlet, McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster. Jeg har faktisk været der engang før for mange år siden sammen med P, men jeg glæder mig enormt meget til denne tøsetur med Sandra - vi har rejst så meget sammen og det er altid så hyggeligt. Så jeg glæder mig til en lille road trip med hende og en masse SHOPPING selvfølgelig. McArthurGlen Outlettet er jo kendt for deres vanvittige outlet og de har butikker som Gucci, Furla, Ralph Lauren og Petit Bateau som har det sødeste tøj til børn - mon ikke jeg lige skal derind og finde lidt sødt til lille O? Det fede ved det outlet er jo også, at man kan spare rigtig mange penge og det kan især godt betale sig i den lange ende, for man kan altså spare mellem 30-70%. McArthurGlen kæden er efterhånden en kæmpe outlet-kæde, der kan findes i 24 lande. Jeg skal selvfølgelig se, hvad de har i Gucci - det tror jeg både Sandra og jeg kan være helt enige om. Vi kommer nok til at lave en masse Insta Story, så I kan følge med igennem hele vores tøsedag.

Nu på torsdag har de det der hedder Late Night Shopping, hvor man kan spare helt op til 80% og så er der åbent indtil midnat. Mon Sandra og jeg kan beherske os? Det tror jeg ikke, ha ha. I kan læse alt om outlettet og se alle de 120 brands de har lige HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Hi girls. This Thursday I'm going to visit the McArthurGlen Outlet in Germany with @Blogbysandra - I've actually been there once before, many years ago. So i can't wait to come back and to check out all the big designer stores and of course to do some SHOPPING. McArthurGlen has 24 outlets in different countries and they have Gucci, Versace, Furla, Ralph Lauren and Petit Bateau. It's the cutest clothes for babies so I really need to find some cute for little baby O. I think I'm going to check out Gucci - I have a thing for Gucci and I think that Sandra can agree with me.

This Thursday they have this event called Late Night Shopping, where you can save up to 80% and shop all night long. It's going to be crazy and I'm really looking forward to it. You guys can check everything out right HERE and see all their 120 stores.

Likes

Comments

yvonnm
yvonnm,
Kari,
Herlig! Håper du finner masse fint 😊
lifebykari.blogspot.co.uk