GIRLS NIGHT OUT

Hej skønne læsere. Jaaaa, jeg er lige blevet færdig med at gøre mig klar og sidder nu og venter på, at min veninde Karoline kommer. Hun skal lige finde en top hun skal låne og så skal vi afsted til vores venindes fødselsdag i dag. Alle tøserne samles i dag med god mad og videre i byen, så det bliver så godt. Skriver lige i morgen, vi skal nemlig afsted nuuuu... SIKKE ET VEJR!

Likes

Comments

Natascha Wermuth,
Mit navn er Natascha, og jeg er fornyeligt startet på at blogge.
 En af grundene til at jeg startet med at blogge, var dig og din skønne blog, samt flere andre bloggere, jeg har fulgt i nogle år. Jeg bliver enormt inspireret af dig og andre bloggere der åbner sig for andre og deler deres liv. Dette måtte jeg prøve og se om det kunne være noget for mig, hvilket jeg bestemt synes og jeg nyder det. Jeg ville elske hvis du ville kigge forbi min blog som hedder a black swan. Tusind tak for din skønne blog!
ablackswan.bloggersdelight.dk
??????????,
A fascinating discussion is worth comment. I believe that you should write more about this issue, it might not be a taboo matter but typically folks don't talk about these issues. To the next! Best wishes!!
www.hanagirl-shop.com/