GINA TRICOT // OUTFIT

Hej på bloggen. Undskyld jeg har været lidt fjern - der har bare lige været en masse ting, som har været lidt hårde at tackle og derfor har jeg ikke lige haft overskud til bloggen, det er jeg meget ked af. I skal nok komme til at høre lidt mere om det, men lige nu skal jeg lige have tingene på plads. Imens ville jeg lige vise jer mine fine billeder fra samarbejdet med Gina Tricot - jeg valgte mine favoritter derfra og det blev til et lækkert hverdagsoutfit, fx. et outfit til en café-tur med tøserne. I kan se flere af mine favoritter lige HER og ikke nok med det, så kan i også deltage i en fed konkurrence med Gina Tricot, der kører på Instagram - se mere om det på deres hjemmeside HER. Håber i får en god dag - nu vil jeg hoppe tilbage til geografitimen. Hehe.

Likes

Comments

Laura
,
Hvor er dine sko fra? :)
Tina Maria
,
De er fra Nelly.com :-)
Josefine
,
Hej! Er vild med bloggen, så stor inspiration! Kunne dog godt bruge lidt hjælp, hehe! Kunne du ikke fortælle om dine ønsker til jul og evt. forslag til julegaven til "ham" :-)?
Mia
,
Hvor kan man finde trøjen henne på deres hjemmeside? Kan ikke finde den og den er bare så lækker at jeg må eje den! :-)
Caroline
,
Hvordan laver du dit hår? Er det med et krøllejern, eller…? :-)
Jo
,
Jeg ELSKER skaterskirts❤️ kom til at lure i mine julegaver også en sort en af slagsen, yay! Hvad redigerer du dine billeder med?
Christina
,
Hej Tina MariA Jeg håber at du er okay og passer på dig selv! Hvor er din fine trøje og taske fra? Mvh. Christina
Matilde
,
Hej Tina Maria. Det er lang tid siden, du har nævnt noget om jeres New York-tur. Hvornår skal I afsted? Tak for en smadder inspirerende blog! God jul :-) Kh Matilde
Mette
,
Hej Tina Maria, Først og fremmest vil jeg bare sige tak for en inspirerende blog. Efter at have fulgt dig på bloggen et par måneder fremtræder det virkelig hvor ægte og skøn en pige du egentlig er. Og i min optik en helt anden pige end hende der deltog i PH. Så igen tak for en dejlig blog.
Olivia
,
Hvor er din trøje fra? :)