GET INSPIRED

InspireRing, here

Når man har en stressende hverdag bruger jeg meget tid på at finde ud af, hvad der kan være med til at stresse mig af i løbet af dagen. Især når man er gravid er stress og graviditet en rigtig dårlig kombi. Derfor har jeg virkelig gjort mit for at finde ro i sindet i løbet af en dag, hvor jeg måske render rundt fra møde til møde og først er hjemme sent på eftermiddagen. Jeg blev introduceret for denne InspireRing for nogle måneder siden og må sige, at jeg synes virkelig den virker på mig. Jeg har altid været lidt underlig med ting - især når jeg er ude og handle. Skal altid røre ved ting, før jeg sådan rigtig bliver tilfredsstillet og før jeg kan gå videre og det lyder måske mærkeligt, men der er rigtig mange, der fungerer sådan og derfor virker ringen på mig. Man kan nemlig dreje den rundt ved det midterste led, imens man bærer den og det er bare afstressende på en måde, der hjælper mig til at fokusere bedre. Når jeg fx sidder og skal skrive et langt indlæg, så sætter jeg altid tid af til pauser, hvor jeg kan tænke nyt og der er den rigtig god at bruge. Ringene er håndlavede og fåes både med eller uden sten og fåes også til mænd. Jeg valgte min med sten, da jeg synes det gjorde den feminin og smuk at se på. Hvad synes I om den? Har nogle af Jer prøvet den?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I use a lot of time on finding out how to relax and focus during the day and I think it's very important to find that piece when you're having a busy day. Especially when you're pregnant too. Stress and pregnancy is a very bad combo and that's why I really try to find piece at mind everyday when I'm having a stressful day with meetings and work. I got introduced to this new InspireRing a couple of months ago and I must say that it really works for me. You can turn the part in the middle of the ring and it's so relaxing to do, especially if you need a little break from work - I do it all the time when I'm writing a post for you guys. I'm focusing a lot better and that's really important for me. The rings are handcrafted and you can get it with or without stones and the also make them for men of course. What do you guys think of it? Have you tried one?

Indlæg lavet i samarbejde med InspireRing

Likes

Comments

Louise
,
Hej Tina!
Tænkte angående dine invesalign skinner, om du ikke kunne lave et indlæg omkring det igen? Vil meget gerne høre og se resultatet, for overveje nemlig selv at få en skinne, der kan rette min højre fortand ud 😊
Mvh. Louise
Kristen Robin,
Absolutely stunning. Lucky girl!www.kristenskouture.com | luxury. fashion. lifestyle.


.
www.kristenskouture.com
Malous
Malous,
Den er så fin! 💍
nouw.com/malous
CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
I also had one of those rings and it really helped me! I gave it to a friend though, 'cause she needed it more =)
nouw.com/coffeeloverlacky