FUZZY SWEATER

 

Sweater, (her) / Skjorte, H&M (similar) / Jeans, (her) / Støvler, Ecco (similar) Clutch, (her) / Ur, (her) / Ringe, Pernille Corydon & Jane Kønig

Dagens outfit fra i dag - fik fri lidt tidligere fra skole i dag og kunne heldigvis nå at skyde outfit billeder, inden solen forsvandt. Det er altid svært at nå at få de lækre billeder, når man samtidigt går i skole og det bliver tidligt mørkt. Vi nåede det heldigvis og syntes, at det blev super fint. Jeg har haft denne lækre sweater i noget tid og har faktisk helt glemt at vise jer den. Jeg er SÅ glad for den og især i denne farve, da den er så fin og bryder et ellers enkelt outfit. Den er fra Nellys eget mærke og findes også i grå og sort og så er den bare enormt varm og blød - så dejlig at have på. Jeg piftede den lidt op ved at have en hvid skjorte indenunder, hvilket jeg synes blev rigtig godt til outfittet. Hvad synes I? Nu vil jeg hoppe ud i køkkenet og hjælpe min søde kæreste med maden - vi skal nemlig hurtigt spise og så i biografen og se "Gone Girl", uhhhh... God aften derude.

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

Maja
,
WOW, du er godt nok smuk, specielt på det grå billede. Hvad sker der!!?? Enten ligger du din makeup helt igennem fantastisk naturligt, eller så er du naturlig i ansigtet. Du er godt nok smuk!
Britt.
,
Hvilken størrelse har du købt din sweater i? Er samme størrelse som dig nemlig, og den kunne gode se lidt oversize ud. :-)
Hosannah,
Den er mega fin! Elsker dine boots.. God tur i biffen
www.someonelikeme.bloggersdelight.dk
M A R T A,
I adore this outfit and your sweater is so pretty ! http://www.MartasFashionDiary.com/
www.martasfashiondiary.com/
Pernille
,
Rigtig lækkert outfit! Hvad størrelse bruger du normalt i bluser/skjorter? Og hvad er den strik du har på for en str?
Jules,
Love your outfit, that sweater looks perfect! Jules x
www.stylebyjules.blogspot.com
Nina
,
Jeg kan ikke komme ind på linket til sweateren :( den er virkelig lækker!
Mette
,
Hej Tina Maria, hvilken str har du på? Jeg er i tvivl om jeg skal have small eller medium. Jeg er 168 og er normal bygning, 59kg! Knus og tak for en god blog- jeg er en fast læser :)
Mette
,
.. Jeg bruger small / medium i overdele, så er lidt i tvivl om hvad jeg skal tag den i- hvad vil du anbefale? :)
Tina Maria
,
Hej Mette. Jeg har en small på og den er helt passende :-) Tusind tak <3