Forevermore

Hej skønne læsere. I dag er det min lillebrors 19-års fødselsdag, så derfor har vi været til lækker brunch og rigtig hygget med familien :-) Der har ikke været net, så har derfor ikke haft muligheden for at smide billederne op før nu, men her er lidt flere billeder fra i går, hvor min kæreste blev tatoveret inde i Basement Ink. Den er stadig lidt hævet, så jeg smider et billede op, når hævelsen er faldet - den er virkelig fed. Jeg har aldrig været så forelsket i hele mit liv før, så jeg synes bare, at det er en smuk tanke, at vi begge bærer noget, som kun vi har sammen og som betyder det samme og altid vil. Jeg vil aldrig opgive det jeg har for noget andet - kunne ikke være mere lykkelig og synes det er fantastisk at jeg har et så fantastisk minde siddende på min krop, som aldrig vil miste sin betydning. Hende der tatoverede både mig og min kæreste hedder Nadia og hun er super dygtig - i kan tjekke hendes arbejde ud på facebook, eller på hjemmesiden :-) God lørdag derude - nu vil jeg smutte til Isdisko i Gentofte med mine søskende og deres venner, hehe ;-)

www.basementink.dk www.facebook.com/BasementInk?fref=ts

Likes

Comments

Dianaharling
,
Har du også tattooveringen der? Og super god blog, læser den hver dag. Du giver mig virkelig meget inspiration :)
Kristine
,
Lyder hyggeligt og spændende! Elsker jeres tatoo's <3
flora,
Melissa
,
Jeg havde også fødselsdag idag. Ps. Der var kun to af mine veninder der skrev tillykke hvad skal jeg så gøre ved det. Pss ELSKER DIN BLOG
melissa andersen (@meli1743),
Du må forresten gerne sige tillykke fra mig af til din lillebror
twitter.com/meli1743
melissa andersen (@meli1743),
Det er også min fødselsdag idag der var kun to af mine veninder der skrev tillykke. Hvad skal jeg gøre ps. ELSKER DIN BLOG OG DIG. Du må forresten gerne sige tillykke til din lillebror fra mig af.
twitter.com/meli1743
clara,
Der er mange der siger dårlige ting om isdisko, men jeg syntes faktisk at det lyder cool <3 og elsker også jeres tatoo's<3
tinamaria
Christina nielsen
,
Hvad står der i den? Eller hvad man siger hvad betyder den??:-) Elsker din blog læser den hver dag!
Anonym
,
Tillykke med din bror, håber i har nydt dagen:). Tatoveringerne i har fået lavet ser super flotte ud...:) fortsæt en hyggelig lørdag.
Maja
,
Hvad betyder den? :-)