FLOWERBOMB

Jakke, HER / Top, HER / Shorts, HER / Solbriller, & Other Stories / Sandaler, Isabel Marant

I dag går turen til Sverige. Min moster holder nemlig fødselsdag og derfor skal vi over til hende og holde fødselsdag og hygge med græske specialiteter, mmm... Måske kører vi et smut forbi stranden ved Ystad, nu når vejret er så lækkert og varmt. Patrick og jeg bestilte rejse forleden, så mandag morgen rejser vi til Cypern i en uge og hygger os. Vi skal bo ved Fig Tree Bay - har kun hørt godt om det. Har nogle af jer været der? Har smidt lidt lækre outfitbilleder op fra i går. Alt tøjet kan findes hos Sheinside og er virkelig en hjemmeside, der kan anbefales. Er positivt overrasket over tøjet og kvaliteten - det er virkelig lækkert og jeg har nu opdaget min nye favorit-top og shorts. Toppen er jo sååååå fin med de bare skuldre, synes virkelig den er sød og feminin. Glæder mig til at hoppe i den nede på Cypern til en lækker nederdel eller et par shorts. Jakken er selvfølgelig en smule varm lige nu, men bliver perfekt til efteråret. Hvad synes i om sættet?

Sponsoreret af Sheinside

Likes

Comments

Martine
,
Kommer der told på fra sheinside?:-)
Louise
,
Sidde nede på Cypern lige nu. Der er rigtig varmt! Husk masser af solcreme☀️ Hotellet er rigtig skønt, og dejligt hyggeligt. I kan godt glæde Jer
Maja
,
Kommer der ikke told når man bestiller fra sheinside?:-)
Satina Wandel,
Det er virkelig en fin top! :D
satinawandel.dk
Cecilie
,
Glæd jer til Fig free bay. Stranden er virkelig lækker :-). Der er masser af vandsport, hvis i er til sådan noget. Ellers kan jeg anbefale en bådtur til Blue logoon.
Tina Maria
,
Tak - jeg har ikke været ude for, at der kommer told oveni :-)
Tina Maria
,
Det har jeg ikke oplevet :-)
Signe
,
Hej tinamaria, hvad tager du dine billeder med. Hvilket kamera er det? :)
Sara
,
Hvor lang tid går der, når man bestiller en vare på deres hjemmeside, inden man har den?:)
Michelle
,
Hej Tina Maria. Jeg har netop modtaget jakken fra sheinside i small. Ærmerne er bare rigtig korte. Hvilken størrelse er din jakke? Den ser ud til at have længere ærmer :-)