FAVORITE BREAKFAST

Hej skønne læsere. Uhhhh, nu er det altså ved at være tæt på!! Jeg vil I MORGEN afsløre, hvem der har vundet konkurrencen om at besøge Jesper og Vicky Buch i deres salon, hvor man bliver farvet med Igora Royal fra Schwarzkopf og stylet fin til sommeren.

Min kæreste og jeg havde årsdag i går. Og selvom det øsede ned hele dagen, formåede vi alligevel at nyde dagen i fulde drag. Vi startede med at lave lækker morgenmad - hvis der er noget jeg virkelig elsker, så er det lækker morgenmad og jeg laver det så tit, jeg kan. Jeg kan slet ikke fungere, hvis ikke jeg får lagt en god bund fra morgenstunden af og jeg elsker samtidig at skære noget lækker frugt ved siden af. Senere på aftenen var vi på Sticks'n'Sushi i Rungsted, hvor vi drak champagne og fik en masse lækker sushi. Mmm... Perfekt dag med min elskede kæreste. Jeg håber og tror på, at det er ham, jeg skal blive gammel med. Det er mit største ønske.

Likes

Comments

Kajsa,
Tillykke med årsdag :)
kjandersen.wordpress.com/
Julie Mollerup,
Super lækker morgenmad! Og tillykke med årsdagen ;)
Casualcomfortable.bloggersdelight.dk
Mie
,
Et eller andet sted, så tænker jeg at det da må have været romantisk som bare fanden, at kunne sidde indenfor og kærestehygge mens det øsede ned udenfor. Regnvejrshygge er i hvert fald en af mine yndlingsting i hele verden <3 Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk
Tina
,
Stort tillykke med dagen! Hvis du tror på at han er manden i dit liv så hold fast i det, kærlighed er også et valg, og I begge vil hinanden så lad det blive for evigt, jeg mødt selv manden i mit liv da jeg var 16, det er nu 5 år siden og vi blev gift for 2 uger siden, så det kan sagtens lad sig gøre at finde kærligheden i en ung alder :-)