EVERYDAY LOOK // TUTORIAL

Hej piger. Tænkte at det var ved at være længe siden jeg har lavet en video - i denne omgang er det en tutorial i samarbejde med Sandstone Scandinavia. Da jeg var gravid undersøgte jeg en masse produkter, da jeg helst vil bruge noget naturligt og som ikke er fyldt med alt muligt, man ikke ved hvad er og som ikke er godt for nogen. Jeg har lavet en tutorial med min hverdags-makeup - håber at I kan lide den. Jeg smider links ind til alle de produkter jeg har brugt under teksten her. Rigtig god aften - nu vil jeg pleje min forkølelse, så jeg kan blive rask i en fart.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. I thought it was about time to make a new video for you guys, so I made a new tutorial with my everyday makeup look. When I was pregnant I looked after a new makeup brand to use who was all natural and then I find Sandstone Scandinavia. I love that everything about it is natural and not full of all sorts of stuff. I hope you like the video - I'll link to every product from the video below. I wish you all a lovely evening.

THE PRODUCTS:

Indlæg lavet i samarbejde med Sandstone Scandinavia

Likes

Comments

Chillimaya
Chillimaya,
Hej! Jeg er lige starte på min blog, og det ville være super fedt hvis en af jer kunne tjekke den ud og give noget feedback! - Knus.
nouw.com/chillimaya
Mie
,
Hvor er halskæden fra? 😊
Andrea
,
Hvor er ditt halskjede fra? 😊
Mathilde
,
Kan du lave en hudpleje rutine din hud er meget smuk