4 DAYS LEFT

Sponsored by Pandora

Hej piger. Kun 4 dage til juleaften og jeg glæder mig allerede som et lille barn. Nok mest fordi det er Olivias første jul og jeg glæder mig til at nyde aftenen sammen med hende og se hende forsøge at pakke gaver op.

Jeg har haft SÅ svært ved at finde ud af, hvad jeg selv ønsker mig i gave i år. Har I det også sådan nogle gange? For mig har smykker altid haft en helt speciel plads hos mig og det behøver slet ikke være noget dyrt og prangende. Det er tanken der tæller og at man kan bære et smykke hver dag og tænke på den person, man har fået smykket af. Faktisk har jeg stort set hvert år givet min mor smykker i julegave. Ikke fordi det skulle være noget vildt, men mere så hun kunne bære smykker fra hendes børn og tænke på dem, hver gang hun ser på det. Det vil bare altid være så værdifuldt og det vil aldrig have noget med prisen at gøre.

Pandora har simpelthen lavet de smukkeste smykker igennem hele dette år og jeg har været så glad og beæret over at være ambassadør for dem. Det har altid været smykker jeg har kunne identificere mig selv med og derfor altid nogle jeg elsker at bære. I får I et udpluk af mine yndlings smykker fra året der gik - måske I står og mangler inspiration til en perfekt gave til under træet på søndag? I kan finde Pandoras julekatalog lige HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Likes

Comments

Helle
,
Hej Tina. Hvor er din fine halskæde fra, som du har på, på billedet, hvor Olivia er der? Man kan lige se halskæden i baggrunden?