ELSK HJ♥RTET

Hej skønne læsere. Jeg har fået disse smukke armbånd ind af døren og måtte lige dele dem med jer - de er nemlig til for et RIGTIG godt formål. Hver dag dør 19 kvinder i Danmark af hjertekarsygdomme, hvilket er alt for mange!! Derfor har Hjerteforeningen lavet disse rigtig fine armbånd, som kan være med til at sætte fokus på vores skrøbelige hjerter. Ved at sælge disse armbånd til blot 40 kr, kan der samles penge ind til forskning af os kvinders hjerter. I kan købe armbåndene i både Matas og Føtex fra i dag af - som sagt til blot 40 kr/stk. Og de findes i grøn, rød, sand og sort farve. Såååå fine og rå på samme tid. Gør en god sag og støt dette ♥ Vi skal alle elske vores hjerter og passe på dem - både fysisk og psykisk.

Likes

Comments

AnnSofey,
http://annsofey.wordpress.com/ Det er da nogle fede armbånd ! og så støtter man en god sag ! må lige ned i matas i morgen :D
annsofey.wordpress.com/
cecilie
,
Åh, hvor fantastisk, de skal med sikkerhed købes! Hvor er det en god sag og nogle flotte armbånd. Lige noget helt helt andet... Tina Maria, har du snart planer om at lave en ny video? Bare om ét eller andet? Jeg elsker de videoer du har slået op indtil nu! :-D Og så lige et spørgsmål: Går du aldrig uden mascara? Jeg selv sætter meget pris på alt hvad der er grønt og naturligt. Og mascara er slet ikke noget jeg har på hver dag, tvært i mod.
Sara
,
Hvad er det for en øjenskygge du har på? :)