ELLOS BEAUTY

Northern Body Oil, here / Northern Shower Gel, here / Northern Body Lotion, here

Ellos er efterhånden en super lækker webshop, hvor man kan shoppe helt fra lækre ting til boligen, lækre styles til garderoben og gode produkter til hud, hår, ansigt og negle. Jeg har det seneste stykke tid testet disse udvalgte produkter, som alle kan findes på Ellos' webshop. Jeg er blevet helt vild med den lækre body lotion, da den bare efterlader huden super blød og det er især vigtigt nu, hvor vejret ændrer sig og ens hud bliver tør og bleg.

Som I nok alle ved, så elsker jeg makeup og neglelakker og derfor er jeg super vild med trio øjenskyggen fra Makiash, da jordfarver er det jeg mest bruger, når jeg lægger makeup. Den lyserøde neglelak fra By Ellos er lige i skabet - det er lige min farve og især, når ens fingre bliver blege, så bruger jeg tit en lys farve, så ens fingre syner brunere end de er. Det er måske bare mig? Neglelakfjerneren er jeg så glad for - mere fordi at den er nem at have med, når man rejser frem og tilbage mellem London og København og den er nem at bruge på farten, da du ikke skal have vatrondeller eller andet med i tasken. Har I fundet en favorit?

Makiash Nail Polish Remover, here / Makiash Eye Shadow, here / Makiash Nail Polish, here Nail Polish by Ellos, here / Lipgloss by Ellos, here

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Signe,
Glæder mig til at prøve det :) http://signeebbesen.dk
signeebbesen.dk