DREAMING ME BACK TO THIS

På sådan en dag som i dag, hvor vejret bare er mørkt, gråt og vådt kan man da ikke undgå at drømme sig væk til de varme rejser, man har været på over sommeren. Det er faktisk helt underligt for mig at kigge på gamle billeder, hvor jeg ikke har en mave som jeg har nu. Man bliver hurtigt vant til at maven er der synes jeg og derfor er det helt underligt at se mig selv med en flad mave - det er ved at være et stykke tid siden nu og den får jeg først at se om et godt stykke tid. Jeg er dog gravid på alle de billeder her, men ikke så langt henne at maven var begyndt at vokse sådan rigtigt.

Det er helt underligt ikke at kunne tage afsted på ferie over nytår som vi gjorde sidste år. Der tog vi jo til Thailand med en masse venner den 26 december og var i 2 ugers tid, hvor vi også holdte nytår i varmen. Det var en så god ferie og så lækkert at komme ned til varmen, når julen alligevel er slut og kulden bare bliver for meget. I år er det dog anderledes da jeg jo til den tid er 8 måneder henne og ikke må flyve og slet ikke 10 timer til Thailand. Til gengæld har vi snakket lidt om at invitere vores venner på nytår i møllen, da det kunne være super hyggeligt med god mad, drinks/virgins og godt selskab. Så måske det bliver sådan, nu må vi se og om vores venner kunne være friske på det. Hvad har I af spændende planer til nytår?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I'm dreaming me back to the good summer days on a rainy day like today. It's actually a little weird seeing these pictures again where there's no baby bump or anything. I'm so used to see the baby bump now that I don't remember myself with a flat tummy anymore. Though I'm pregnant on all these pictures it wasn't visible yet and therefor no baby bump.

It's so weird not to look on cool destinations for New Year's this year. Last year we went to Thailand on December 26th and stayed there for two weeks and of course celebrated New Year's Eve with a bunch of friends. This year is a little different because I'm not allowed to fly in December while being 8 months pregnant so we're going to stay in Denmark this year and celebrate. We actually talked about invited our friends over for New Year's in our new house, so maybe that could be a great night with good food, drinks/virgins and of course the best company. What are you guys doing on New Year's Eve?

Likes

Comments

hannagothberg
hannagothberg,
Hoppas du har haft en fin dag! KRAMIS 😃
nouw.com/hannagothberg
Anita
,
Hej Tina-Maria kan vi ikke få nogle flere mavebilleder hvor vi rigitg kan se maven, synes de fleste billeder har du løst tøj på og her kan man slet ikke se du er gravid, og i det hele taget er du meget flot gravid og du har en dejlig lille pæn mave 😊
KatyaMorrissey
KatyaMorrissey,
Ohh jag är sugen på den väskan 😉
nouw.com/katyamorrissey
Claudia
,
Hvor er de flotte sko og den lange sorte cardigan fra på de nederste billeder? 😃