Go to ,[object Object]

DELTAG I NELLYS POOL PARTY

Jeg har været så heldig at blive inviteret til ÅRETS FEST i år sammen med Nelly.com. De har nemlig arrangeret et kæmpe poolparty-event, hvor de har lejet et helt fly, som skal fyldes op med store bloggere fra hele Skandinavien og så skal vi flyve til en hemmelig destination i varmen, hvor der vil være kæmpe poolparty-event. Det bliver vildere endnu! Kunne du tænke dig at vinde et gavekort på 1000kr til Nelly.com og samtidigt være med i konkurrencen om, at dig og din veninde/ven kan komme med til årets fest et hemmeligt sted i verden? Se mere om eventet HER.

Vinderen jeg trækker den 22 april, vinder nemlig gavekortet på de 1000kr til Nelly.com, og er derefter med i lodtrækningen om at komme med til Nellys kæmpe poolparty-event sammen med deres veninde/ven. Det eneste du skal gøre er:

Fortælle mig, hvorfor I skal med til eventet Skrive din mailadresse i kommentaren OBS. Du skal være fyldt 18 år!

 

Likes

Comments

Michelle Dagasdas Schumann
,
Virkelig en god konkurrence. Jeg ville elske at vinde denne konkurrence og kunne invitere min skønne veninde Natasha med. Hun er en pige, som ikke har været utrolig mange år i min liv, men har fået en helt speciel plads. Vi er begge ved at afslutte vores uddannelse og har derfor en masse at se til samtidig med, at jeg er flyttet længere væk fra hende. Vi savner vores tætte venskab! Jeg ser frem til en sommerferie, der skla nydes med hende. Jeg ved, hun ikke har haft det alt for nemt på det sidste, og jeg ville sætte pris på, at jeg kunne være den person, som kunne få hendes skønne smil tilbage på hendes læber. Dette ville være en mulighed, der både førte og sammen igen, oplevelse sammen, nyde hinandens selvskab og jer andres selvfølgelig det vigtigste, at få hende væk fra hverdagen, hendes smil frem og bare nyde, at hun får sådan en skøn oplevelse, hvis man er så heldig at vinde. Jeg krydser fingre og tæer :joy:
Liv Lykke Zobbe
,
Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at have min bedsteveninde, Nanna med. Vi er begge lige fyldt 18 her for et par uger siden, og det ville være det fedeste at komme afsted og fyre den af sammen i smukke omgivelser og varmen! Vi krydser fingre.