DELTAG I NELLYS POOL PARTY

Jeg har været så heldig at blive inviteret til ÅRETS FEST i år sammen med Nelly.com. De har nemlig arrangeret et kæmpe poolparty-event, hvor de har lejet et helt fly, som skal fyldes op med store bloggere fra hele Skandinavien og så skal vi flyve til en hemmelig destination i varmen, hvor der vil være kæmpe poolparty-event. Det bliver vildere endnu! Kunne du tænke dig at vinde et gavekort på 1000kr til Nelly.com og samtidigt være med i konkurrencen om, at dig og din veninde/ven kan komme med til årets fest et hemmeligt sted i verden? Se mere om eventet HER.

Vinderen jeg trækker den 22 april, vinder nemlig gavekortet på de 1000kr til Nelly.com, og er derefter med i lodtrækningen om at komme med til Nellys kæmpe poolparty-event sammen med deres veninde/ven. Det eneste du skal gøre er:

Fortælle mig, hvorfor I skal med til eventet Skrive din mailadresse i kommentaren OBS. Du skal være fyldt 18 år!

 

Likes

Comments

Caroline Stadsbjerg
,
Jeg skal vinde, fordi 1) jeg ELSKER den boho/70's hippie stil der er sommerens "tema" for de fleste kollektioner (herunder også Nelly, yaay!), og jeg har seriøst brug for at fylde mit skab op med det! ooog 2) fordi jeg til poolparty'et (hvis jeg nu også skulle være så heldig at vinde det), ville jeg tage en veninde med, som jeg kun har set 3 gange det sidste år, fordi jeg er flyttet lidt for langt væk til at det er nemt. Dog ville det være helt fantastisk at få noget tid med hende, og invitere hende til noget så fantastisk!
Tina H
,
Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg invitere min søde veninde med, som snart har fødselsdag. Hun har fortjent en fed oplevelse! :-)
Emily Poulsen
,
Vil have min veninde Stella med, hun er en af mine bedste veninder, og vi har snakket SÅÅÅÅ meget om at rejse sammen, så det kunne være en fed oplevelse at komme med!
Josefine C
,
Jeg er stor fan af både de danske og svenske bloggere og læser flere forskellige blogs hver dag, det vil derfor være en kæmpe oplevelse at møde dem! Derudover elsker jeg Nellys tøj. Læseferien venter lige rundt om hjørnet og det eneste jeg trænger til lige nu er: at komme væk, få gode minder og have det sjovt.
Jeanne
,
Jeg vil gerne have min bedste veninde Stephanie med. Som teenager var min far syg med kræft, og vennerne vælger derfor hurtigt en fra. Det er uoverskueligt at have en veninde, der konstant frygter for at miste sin far. Alt imens at alle andre drak sig fulde hver weekend og festede løs, blev jeg ofte hjemme for at være sammen med min far. Da jeg i en alder af 21 år, mister min far igennem 7 års cancer kamp, er Steph den eneste veninde der blev ved min side. Hver dag skrev hun "jeg tænker på dig". Ikke de der "jeg er der hvis du har brug for mig", for når man står i sorgen kan man ikke overskue at råbe om hjælp. Steph kom derfor ofte også for at besøge mig. Også selvom jeg var flyttet 250 km væk fra hende. Hun kom ikke for at stille mig spørgsmål midt i sorgen - men blot for at være der ved min side. Hun sagde ikke meget - hun var der! Det uheldige er så, at 2 år efter min far dør, begår min onkel selvmord på tragis vis. Her viser det sig igen, at Steph står ved min side med det samme. I år får Steph så pludselig en blodprop! Hun er en af de 1-3% der åbenbart ikke kan tåle hormonpræperater, og blev akut kørt 250 km til et bedre hospital - hvilket viste sig at være i min by. Jeg kastede derfor alt hvad jeg havde i hænderne for at være ved hendes side, på hospitalet i en alligevel ret fremmet by. Hun har skal fremover gå til kontrol - hvor jeg troligt har været med, for at støtte hende. Vores venskab består ikke i at vi snakker dagligt og hele tiden sammen. Vi er der for hinanden - især når det virkelig brænder på. Jeg er absolut ikke i tvivl om, at hun altid vil være der for mig. Og jeg for hende. Rygas89@hotmail.com
Pernille Dam
,
Jeg kunne rigtig godt, tænke mig at vinde for at der kom mere positivt indhold i min hverdag, efter et træls breakup med ham jeg troede der var "number. one" - også hjælper internet shopping jo egentligt rigtig fint! Selvfølgelig vil et pool-party oveni jo være den sejeste måde at skyde sommeren igang! Krydser mine fingre for lidt held!
Clara
,
Hej, jeg kunne så godt tænke mig at vinde. Min veninde har fødselsdag 8 maj, og det kunne da være den bedste fødselsdagsgave at give, hun fortjener det mere end nogle andre! Hun er lige kommet ud af et 4 årig forhold også kunne det være dejligt, at få tankerne på noget andet, inden eksamens racet starter for alvor og blive opmuntret! Hun er smilet på mine læber, og jeg ved at dette ville få smilet tilbage på hendes igen. Krydser mine fingre x 1000
Michelle Dagasdas Schumann
,
Virkelig en fed konkurrence. :smile: Jeg ville synes, det var så fedt at vinde denne konkurrence og få en skøn oplevelse med min skønne veninde Natasha. Vi har utrolig travlt med skole, arbejde og eksamer, da vi afslutter en af vores uddannelser i år. Dette ville være en skøn ting at opleve sammen, da vi savner hinanden utrolig meget i vores hverdag. Hun har ikke haft det utrolig nemt på det sidste og fortjener at få et smil på hendes læber. Hun fortjener at opleve noget positivt og vi sammen kan nyde vores venskab og hinanden, det jo snart sommer og skønt vejr. Væk fra hverdagen og bare hygge sig sammen med alle jer andre søde mennesker. Super fin blog du har Tina. Du skriver så mange gode indlæg. thumps up for det! Jeg krydser fingre og tæer :joy:
Michelle Dagasdas Schumann
,
Virkelig en god konkurrence. Jeg ville elske at vinde denne konkurrence og kunne invitere min skønne veninde Natasha med. Hun er en pige, som ikke har været utrolig mange år i min liv, men har fået en helt speciel plads. Vi er begge ved at afslutte vores uddannelse og har derfor en masse at se til samtidig med, at jeg er flyttet længere væk fra hende. Vi savner vores tætte venskab! Jeg ser frem til en sommerferie, der skla nydes med hende. Jeg ved, hun ikke har haft det alt for nemt på det sidste, og jeg ville sætte pris på, at jeg kunne være den person, som kunne få hendes skønne smil tilbage på hendes læber. Dette ville være en mulighed, der både førte og sammen igen, oplevelse sammen, nyde hinandens selvskab og jer andres selvfølgelig det vigtigste, at få hende væk fra hverdagen, hendes smil frem og bare nyde, at hun får sådan en skøn oplevelse, hvis man er så heldig at vinde. Jeg krydser fingre og tæer :joy:
Liv Lykke Zobbe
,
Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at have min bedsteveninde, Nanna med. Vi er begge lige fyldt 18 her for et par uger siden, og det ville være det fedeste at komme afsted og fyre den af sammen i smukke omgivelser og varmen! Vi krydser fingre.