DAY 4

Godmorgen på bloggen. Jeg tænkte at jeg ville give Jer en lille update og især, når I har været så søde med søde beskeder og tanker vores vej. Det betyder så meget. Jeg er stadig indlagt og skal i hvert fald ligge her 1 uge endnu og måske endda 3 uger endnu. Jeg er i dag 31+1 og lige nu er målet at komme til uge 32 uden at gå i fødsel - derfor er jeg blevet indlagt, hvor jeg skal være sengeliggende indtil da. Når vi så når til uge 32, skal de tage stilling til om jeg skal være sengeliggende til uge 34 derhjemme, eller om jeg skal være sengeliggende her.

Det har været nogle hårde dage og jeg har været meget ked af det. Jeg er jo heldigvis i uge 31 og lægerne kan så meget i dag, hvis man skulle føde for tidligt. Det var dog alligevel ikke sådan her jeg havde ønsket det, men P og jeg har brugt meget tid på at snakke om, at vi ikke kan gøre noget ved det og må se positivt på det og ikke negativt. Lægerne besluttede sig for at give mig lungemodnende og ve-hæmmende drop, så min livmoder kunne slappe mere af og så hendes lunger bliver modnet hurtigere, hvis hun nu skulle komme for tidligt. Det gjorde mig enormt ked af det, da jeg helst ville undgå alle de ting, men når det nu er som det er, så er det jo den bedste beslutning for hende.

Jeg sætter STOR pris på Jeres forståelse og Jeres skønne beskeder og tanker til os. Det varmer virkelig i disse tider! Jeg håber at I vil kunne forstå, hvis aktiviteten på bloggen ikke vil være så stor - jeg har brug for at koble af og få slappet helt af. Når det så er sagt, så lover jeg at der vil komme fine advents giveaways til mine skønne læsere. Det er nemlig nogle jeg har forberedt og fundet frem til Jer og dem skal I selvfølgelig ikke snydes for. Første advents giveaway kommer på bloggen i løbet af de kommende par dage.

TAK for Jeres forståelse og TAK for Jer.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning. I thought I would give you guys a little update - especially when you've been so sweet with all your sweet comments and thoughts. It means so much to us. I'm still hospitalized and I'm going to stay here another week - maybe even 3 weeks. Today I'm 31+1 and the doctors want me to be 32 weeks without going into labour. When I hit the 32 weeks the next step will be 34 weeks without going into labor, so therefore I'm being hospitalized so I can relax and lay down all day everyday.

It has been some really tough days and I've been really sad about this whole situation. Luckily I'm 31 weeks pregnant and I know that the doctors are so good at their jobs - especially if I should go into labour this early. This wasn't how I imaged it to be but P and I have talked a lot these days about getting the best out of it when nothing else is possible. The doctors have giving me some medicine that will make our little baby's lungs ready if she'll arrive now. It made me really sad because I really didn't want this to happen and I didn't want medicine, but the doctors know what they're doing and it's the best for her if she arrives at this time.

I really appreciate all your sweet comments and thoughts and I hope that you guys will understand that I won't be that active on the blog these days. I really need to relax and get some rest. That being said I've prepared some giveaways for you guys this Christmas and the first one will come up on the blog later this week.

THANK you for being you. It means everything.

Likes

Comments

Anne-Sofie
,
Hej Tina-Maria
Det hele skal nok gå! Jeg blev selv født i 32+3 uge, og jeg er 21 år i dag og har det helt fint! Intet i vejen med mig, er fit for fight 😉 Så tag det roligt, det hele skal nok gå 😊
Kh Anne-Sofie
Emilie
,
Kære Tina Maria
Hvor er jeg ked af at I står i samme situation, som min kæreste og jeg stod i for snart 5 måneder siden. Vi ventede tvillinger, hvor vi i forvejen var forberedt på, at jeg kunne føde for tidligt. Jeg blev indlagt 31+1 og endte med at føde 31+6. Begge vores drenge har det heldigvis godt, men jeg ved udemærket hvor ubærligt det er, når det overhovedet ikke går som man drømte om. Jeg håber at I trods alt kan prøve at "være tilstede" den sidste del af graviditeten, selvom I er indlagt, og have lidt tiltro til, at det hele nok skal gå❤️ Held og lykke med det hele, og skriv endelig hvis der er noget du har behov for at vide.
Camilla
,
Tina Maria! Håber hun bliver derinde lidt endnu! Men er sikker på alt nok skal gå! Man er nød til at se det hele på den lyse siden som du selv skricer skal man forblive positiv! Men ja det er svært for man vil sine børn det bedste lige fra man finder ud af man venter sig! Er overbevist om i kommer igennem det her sammen! Bare sørger for at få den ro du skal have! Også må alt andet vente! Håber du snart kan få lov til komme hjem i jeres egen omgivelser, der slapper man lidt bedre af . Krydser fingre for det bedste! Masser af kram til jer ❤
Amanda
,
Sender de bedste tanker jeres vej!❤️
VenterPaaVinBlog,
Sikke en omgang - godt, I er ved godt mod! Min veninde fik for 2,5 måned den skønneste dreng fem uger for tidligt, og tre dages kuvøse var den eneste komplikation der var, før familien vendte hjem - og han er bare lige som han skal være, 7 kilo tung og storsmilende 😃
Krydser fingre for en god fødsel.

- A
www.venterpaavin.blogspot.com
K
,
Kan godt forstå, at I er kede af det. Stol på, at alt kommer til at gå lige som det skal, fordi selvfølgelig gør det det. Jeg blev selv født to måneder for tidligt, og i dag er 27 og sådan relativ normal (ha ha). Vi er i 2016, lægerne har helt styr på det der med tidlig fødsel - find det gode ved indlæggelsen/hviletiden. Hav gode samtaler, læs, mediter.
X
Heidi
,
Har du mon født?
Louise
,
Håber det bedste for jer! Min kusine fødte en smuk datter i uge 29+6 for halvandet år siden, efter at have været indlagt og sengeliggende i syv uger. Og det lille barn klarede det bare så godt, og er helt normal og følger den normale udvikling, ift jævnaldrende børn. Hun er den dejligste! Jeres datter skal nok klare den så fint!
Dorte
,
Godt du tager lægerne seriøst. Blev selv indlagt i sengearrest for 2år siden men kom desværre aldrig hjem inden fødslen. Hun kom efter 3.5 ugers sengearrest på hvidovre i 30+3. heldigvis er lægerne så dygtige idag at alt er gået flot. Pas på dig selv!
ACE,
Øv sikke en omgang! Sender alt det bedste jeres vej!
aceblog.dk/