COUNTDOWN - 5 DAYS LEFT

5 dage tilbage!! Synes dagene går langsomt - måske er det egentlig bare fordi jeg ikke kan vente længere, at jeg synes at dagene går langsomt. Dog har jeg en masse ting jeg lige skal nå i løbet af ugen, inden jeg flytter til London, men kan slet ikke vente til at se lejligheden og min skønne kæreste. Kommer selvfølgelig til at vise Jer rundt i lejligheden!

Jeg har lagt mærke til, at der er stor efterspørgsel på endnu en makeup-tutorial og jeg kan allerede afsløre nu, at det kommer der og I kan godt glæde Jer! Vi skal bare lige få vores ting på plads i lejligheden og så kommer der en tutorial, hvor jeg viser, hvordan jeg ligger min makeup. Jeg har også i samarbejde med Max Factor arrangeret en kommende tutorial for Jer, som I skal glæde Jer til! Har I forresten set Mette Marie fra Twinpeaks' tutorial? Jeg kan så godt lide hendes blog og jeg elsker hendes varme og personlige indlæg. Jeg håber, at I får en dejlige aften - nu vil jeg hoppe nedenunder og spise is med familien.

// 5 days left! I've started a countdown because I really can't wait any longer. I can't wait to see the new apartment and I really miss my boyfriend too! I will make a "room-tour" of our apartment when the apartment is finished and ready for you to see.

I know that many of you wants to know how I do my everyday-makeup, so I promise you that there will be a tutorial very soon. Have you guys seen the tutorial Twinpeaks did? I really like her blog and I think that she is very personal in her posts which I really like about her.

 

Likes

Comments

Sarah
,
Vil jeg glæde mig til :-) Kunne også vildt godt tænke mig at se en tutorial til hvordan du f.eks har lavet dette hår som på billedet :)
Alberte
,
Hvilken mascara bruger du? :-)