COPENHAGEN STROLL

Fur, Hafnium Copenhagen / Lace dress, Gina Tricot / Boots, Zara / Bag, Louis Vuitton / Shades, Céline

Så er jeg i morgen 33 fulde uger, hvilket simpelthen er så rart at tænke på og så er der kun én uge tilbage til jeg er i uge 34, hvor jeg heldigvis så småt må begynde at gå igen. Det er ret vildt at tænke på, at jeg har ligget ned fuldstændig i over 2 uger nu. Tiden er alligevel gået stærkt, når man tænker over det, men må indrømme at jeg virkelig glæder mig til at kunne gå lidt igen og komme ud og nyde den friske luft.

Billederne er faktisk taget den dag, jeg blev indlagt. Jeg var inde i byen den dag og spise frokost med Amalie og Maria og efterfølgende var vi ude og shoppe julepynt ind. Det var faktisk en rigtig hyggelig dag, men senere fik jeg så enorme smerter og P og jeg endte på hospitalet. Jeg har ikke haft det store overskud eller glæde til at vise outfitbilleder på bloggen, men jeg er ovenpå igen og ser nu meget mere positivt på det hele igen.

Husk at jeg i morgen trækker en heldig vinder på de smukke halskæder fra byBiehl. Rigtig god fredag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Tomorrow I'm hitting 33 weeks which is a big thing for me, because I didn't think that is was possible for me. So tomorrow there's only one week left till I'm allowed to walk again. It's a little crazy to think that I've been laying in bed for over 2 weeks now. I can't wait for next Saturday when I'm allowed to do things again and just to enjoy the fresh air.

The pictures are actually from the day I got hospitalized. I started my day with a delicious lunch with Amalie and Maria and then we went on a little Christmas shopping. It was actually a really good day, but then I got some really heavy pain in my stomach and P and I ended up at the hospital. I haven't been wanting to show outfit pictures on the blog because I've been really sad, but it's getting better now and I need to have a positive mind.

Remember that I'll find the winner of the two necklaces from byBiehl tomorrow. Have a lovely Friday.

Likes

Comments

Mille Jørgensen
,
Så godt du er ved at komme ovenpå! Og uuuh hvor jeg glæder mig så meget til du afslører vinderen! De er simpelthen så flotte halskæderne. Ellers fortsat god bedring. Håber næste uge kommer til at gå ligeså hurtig for dig ❤️❤️
Itsmypassions
Itsmypassions,
Lækkert outfit 😊 Og godt at du er ved at være på benene igen 😉
nouw.com/itsmypassions
josephine
,
vil du linke til dine strømpebukser? Mine holder ALTID kun en gang og jeg er bare så træt af det!!
Kristen Robin,
Those oversized fur coats you always seem to have are the most luxurious! to die for!
www.kristenskouture.com
elinstraat
elinstraat,
Så snyggt! 😃
nouw.com/elinstraat
Bloggers Issue Magazine,
Hi lovely,

Congrats, your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine

Bloggersissue.com
Bloggersissue.com
Ronja och Emma,
Tack så SJUKT mycket för att du var inne och läste vår blogg!!
emmaronjas.for.me