COPENHAGEN FASHION WEEK

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here / 10. Here / 11. Here

Så har jeg endelig mulighed for lige at komme på bloggen. Det har været nogle hektiske dage og det tog 17 timer at køre og sejle hertil, puha. Jeg var helt færdig, da vi kom hjem, dog havde min dejlige kæreste lavet pasta med kødsovs klar, så det var rigtig hyggeligt. I dag knokler jeg i lejligheden og får ordnet en masse ting - om lidt vil jeg smutte ned og handle lidt i Zara Home, den ligger lige overfor vores lejlighed og så vil jeg hente en iskaffe i Starbucks på vej hjem, mmm... Nyder allerede London-livet som I kan høre, haha. Der vil selvfølgelig også komme en rundtur i vores skønne lejlighed, når vi lige er kommet lidt mere på plads og indtil da, så følg evt. min snapchat: tinamarias

Eftersom det er Copenhagen Fashion Week om 2 uger, så har jeg lavet en collage med favoritter fra Nelly.com, da jeg kommer hjem til DK under modeugen og aner ikke, hvad jeg dog skal have på? Er stadig ret fan af alle de grønne farver - har I en favorit? Jeg kan specielt godt lide kjolen, (nummer 2) og bomberjakken, virkelig fine styles.

// I finally got a little time to spend on the blog. The last two days have been really hectic and it took almost 17 hours to drive to London! I was so exhausted when we got here, but my sweet boyfriend had made pasta bolognese for us, mmm.. The apartment is so beautiful and I can't wait to show you guys our home.

Copenhagen Fashion Week is just around the corner, and I don't know what to wear! My everyday-problem, haha.. I have made a collage with all of my favorite styles from Nelly.com. I really like the green dress, (number 2) and also the bomber jacket. Do you have a favorite?

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Satina Wandel,
Uh, jeg er også vild med nr. 2! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Line
,
Hej Tina! Synes bare det er så fantastisk fedt at du har fået muligheden (eller taget den blinkesmiley!) for at komme til London og bo! og jeg glæder mig SÅ meget til at følge med i dit Londonlife! Alt held og lykke fremad med det hele! Line
Tina Maria
,
Ih, tusind tak <3