CHUNKY KNIT AND RIPPED SKIRT

Knit, NLY Trend (here) / Skirt, Zara / Boots, Zara (similar) / Bag, Louis Vuitton / Shades, Cèline

Hej piger. Endelig er vi ved at være raske igen herhjemme - det er aldrig sjovt at ligge syg med ondt i halsen, forkølelse og hoste. Tak for Jeres gode råd til at blive hurtig rask! Så er vi inde i marts og foråret er for alvor lige om hjørnet, hvilket jeg så inderligt glæder mig til. Jeg går morgentur med Olivia hver morgen og jeg kan slet ikke vente til den morgen, hvor solen luner og man kun behøver en lille strik eller skindjakke.

Outfittet er fra sidste uge, hvor jeg var til event med mit agency, SMAC Agency. Det var en super hyggelig aften, hvor vi mødte hinanden og hørte meget mere om kommende projekter, idéer og så fik vi alle hilst på hinanden. For tiden er jeg helt vild med oversized strikke som her, hvor man kan have den på til et par boyfriend jeans eller en ripped nederdel ligesom denne. Strikken er fra Nelly.com og jeg har valgt at have den i medium, så den har den oversized effekt. Jeg har den også i sort, da det bare altid er en favorit i klædeskabet. Hvad synes I om outfittet? Ønsker Jer en dejlig fredag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. I'm finally feeling like myself again. I hate being sick and especially when you're down with a flu. March is finally here which means that spring is just around the corner. Every morning I go for a walk with Olivia and I can't wait for spring to arrive and the sun is warm.

The outfit is from last week when I attended an event with my agency, SMAC Agency. We heard a lot about upcoming projects, ideas and then we had the chance to meet all the other influencers as well. I really have a thing for oversized knits at the moment. I love to wear it with a pair of boyfriend jeans or a ripped skirt like this one. The knit is from Nelly.com and I'm wearing a size medium. I have the knit in black as well - it's always a favorite item in the closet. What do you guys think of this look? Wish you all a lovely Friday.

Indlæg lavet i samarbejde med Nelly.com

Likes

Comments

sottochsalt
sottochsalt,
åh snyggt! Jag vill ha din väska 😃
nouw.com/sottochsalt
julieeandersen
julieeandersen,
Amalie,
Så Fint et outfit! Er vild med nederdelen!
hvi.sk/r/7fZC
cecilie
,
Hej Tina!
Superfint outfit. Og wow, hvor dit hår er klædeligt og smukt. Den farve er så god til dig!
Jeg har lige et par spørgsmål, som jeg håber, du vil svare på 😊
Hvordan har din krop ændret sig under og her efter graviditeten? Har du tabt de kilo, du tog på under graviditeten?
Tak for en dejlig blog.
Vh. Cecilie
Kristen Robin,
That skirt is so cool!!! www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.
www.kristenskouture.com
satinawandel
satinawandel,
Jeg er så vild med den nederdel!
nouw.com/satinawandel