CHRISTMAS JUMPER

Reklame links:
1/ Here 2/ Here 3/ Here 4/ Here

Hej piger. Jeg ved ikke, om I har det ligesom mig, når julen er omkring os, men for mig er det den bedste tid på året. P og jeg har faktisk haft en tradition sammen lige siden vi mødte hinanden og holdte jul sammen - vi køber nemlig en ny og sjov julestrik hvert år og har på juleaften. Oftest har det været strik der både har musik og julelys i sig, ha ha - man kan ligeså godt gå all in og i år vil vi også herre gerne finde en lille julestrik til O. Hvor finder man lige sådan en til små babyer? HJÆLP. De her fine julestrik er fra Gina Tricot og er så fine - er selv helt vild med den navy, måske jeg skal have den på i år?

Har I samme tradition med julestrik eller er det for fjollet?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Hi girls. I don't know if it's just me but this month has to be my absolute favorite month of the year. P and I made our own little tradition when we first met - we wanted to wear a new Christmas jumper every year at Christmas. I love them and they are so cute to wear in the holidays. This year we really want to find a little Christmas jumper for baby O as well, but where to find it? HELP! These Christmas jumpers are from Gina Tricot and are so cute. I really like the navy one - maybe I should wear it for Christmas?

Do you guys have the same tradition or is it too silly?

Likes

Comments

seagullcrying
seagullcrying,
Du är super vacker verkligen 😊
nouw.com/seagullcrying
Signe
,
Hjemme hos os gør vi det samme. Dog bare den 1. december og første jule-hygge-dag med familien. Selv min bror er med på den nu.
Cecilie
,
Hej, man kan få denne i H&M til Olivia <3 http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0544647001.html
Line
,
Vi køber også nye juletrøjer hvert år her hjemme. Vi har været glade for Primark. De har juletrøjer til både børn & baby. Med både lys og lyd og flotte motiver. Men det kræver selvfølgelig en rejse til en by med en Primark butik 😊