CHRISTMAS // JACKETS

1. Glamorous, HER // 2. Nly Trend, HER // 3. Minimum, HER // 4. Boomerang, HER 5. Samsøe Samsøe, HER // 6. Dagmar, HER // 7. Tiger of Sweden, HER // 8. Notion 1.3, HER // 9. Selected Femme, HER

Godaften på bloggen. Der har været stor efterspørgsel på et indlæg med gode jakker her til vinteren og timingen er jo super god, da man kan købe dem lige op til jul eller endda ønske sig en i julegave. Min favorit er helt klart nummer 8, synes den er så fed og rå. Priserne svinger lidt og der er sikkert også nogle af dem, der er varmere end andre, men ville lige finde lidt forskelligt, så der var til en hver smag. Alle jakker kan findes hos Nelly.com. Hvilken en af jeres favorit? Overvejer lidt at købe nummer 5, virkelig fed og sikkert rigtig varm - kunne nemlig godt bruge en ekstra jakke til vinteren. Hvad siger i? Nu vil jeg hoppe af igen, har besøg af min søde veninde, Karoline og den står på Sex & the City 2 og god hvidvin, hehe. I morgen kommer der julepynt på bloggen, da vi nemlig har pyntet op og fået juletræ i dag, weee. God aften derude!

Likes

Comments

Mishel
,
Har lige bestilt nummer 8, for to dage siden, den er vild lækker! God aften til dig også :-)
Julie Monberg,
Jeg er helt vild med jakke nr. 2 og 8! Så lækre. Jeg glæder mig til at se julepynt i morgen - ih, det er så hyggeligt! (-:
juliemonberg.blogspot.dk
Tine
,
Er helt vild med 6 og 9
Lisa
,
Tror lige du hjalp mig med vinterens jakke her! Har simpelthen ledt så meget efter en jeg godt kunne tænke mig, og jeg tror nr. 5 rammer plet! Tak! :-)