CHRISTMAS IS HERE

Hej skønne læsere. Jeg var sent hjemme i går og nåede derfor ikke indlægget med julepynten, derfor har jeg lige været rundt og tage nogle fine billeder til jer, da vi jo forleden var ude og finde et lille juletræ til lejligheden, hehe. Hvad synes i om det? Kuglerne er købt i Søstrene Grene sidste år, men dem har de vidst hvert år og de koster ingenting - synes de er super fine og når man ikke har plads til et stort juletræ passer de små kugler mere til et lille træ. Træfadet på bordet har jeg købt forleden i Inspiration og kostede 280,-. Rigtig fint fad som man faktisk kan bruge året rundt til forskellige ting, men her i julen er det perfekt med nogle julelys og nogle kogler på, ELSKER KOGLER, hihi. Det er mit pynt indtil videre, meeeen jeg sniger nok lidt mere julepynt ind i lejligheden i løbet af weekenden, hihi. Nu skal jeg afsted, da jeg skal mødes med min lillebror inde i byen, vi skal have os lidt frokost og ellers kigge lidt rundt på julegaver. Hav en dejlig fredag derude.

Forresten så har jeg lavet en mappe øverst på bloggen, hvor mappen hedder "For Sale" og der kan i løbende se, hvad jeg har til salg hele tiden og derefter kan i så kontakte mig på mail, hvis de forskellige ting har interesse. Tænkte at det ville være lidt nemmere, så jeg ikke hele tiden skulle lave indlæg om det.

Likes

Comments

Maja
,
Hvor har du købt den krukke juletræet står i henne?
René Najmi,
Det ser rigtig hyggeligt ud:)
www.ReneNajmi.com
Mor Tina
,
God weekend:-) og glædelig 1.advent på søndag. Dit træfad er flot, råt og enkelt. Dit træ er lille men fint til et mindre hjem, søde kugler. Måske du skulle flette små hjerter til træet eller andet. Min datter er meget kreativ og er lige begyndt på juleting til bloggen, du kan måske følge med her http://www.mariahoffbeck.blogspot.com og samle inspiration. Tina
Melle
,
Hvor er dit sofabordet fra?
Katrina
,
Hvor har du købt fadet till juledekorationen henne?
Katrina
,
Hvor har du købt fadet henne?
Camilla - Scent of Fashion,
Nej, hvor ser det hele bare fint ud! Er helt vild med juledekorationen på bordet, den er sådan rigtig fin og naturlig :)
scentoffashion.dk
Nadia
,
Hej :-) Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor den "urtepotteskjuler" til juletræet er fra? Tak.
Mette
,
Så hyggeligt! er også begyndt at pynte op herhjemme. hvor er juletræet fra?
ida
,
Hvor har du købt dit sofabord henne? :)