CHOOSE YOUR BATTLES

Reklame for Nutramino

Godmorgen piger. Nu sagde jeg jo faktisk, at jeg i år ikke ville have et nytårsfortsæt, da jeg aldrig rigtig har troet på dem ej heller overholdt dem, ha ha. Meeeeen, jeg synes stadig det er vigtigt at sætte sig nogle mål i livet og efter jeg er blevet mor og har været igennem en forandring med min krop, har jeg bare indset at jeg gerne vil gøre mere for min krop og mit helbred. Jeg vil super gerne ind i en god træningsrytme, som passer til min travle hverdag som selvstændig og som mor. Jeg vil gerne have det godt i min krop - både fysisk, men også psykisk.

På vores ferie til Thailand har jeg rigtig fået trænet om aftenen, når Olivia var faldet i søvn og for mig var det bare det tidspunkt, hvor jeg rigtig kunne give den gas og høre en masse god musik i ørene. Jeg har altid elsket at træne og være i form, men når man ryger ud af ens rytme, så er det nemt at være "doven" og finde undskyldninger for, hvorfor man ikke behøver at træne i dag. Jeg har bare lært at man ikke skal stille sig selv for høje krav til at starte med, for det vigtigste er at komme igang - ikke hvor hårdt man går til den. For så ender man med at køre død og give op og så kan man kun skuffe sig selv.

Jeg havde pakket kufferten med de nye lækre proteinbarer fra Nutramino. De skal selvfølgelig være en mellemsnack inden eller efter en god omgang træning i det, man nu ønsker. De smager jo så godt, at man måske godt kan have lyst til at snacke dem uden træningen og det er jo heldigvis op til en selv. Det gode ved dem er så, at de heldigvis smager fantastisk og ikke indeholder så meget sukker som så mange andre. Som mange af jer måske ved, så elsker jeg alt med hasselnød og derfor havde jeg pakket denne lækre variant med vaffel og hasselnød. MUMS. Hvordan har I det med at sætte store eller små mål for jer selv? Kender I også til det?

Likes

Comments

FinIta
FinIta,
looks lovely! www.nouw.com/FinIta
nouw.com/finita