CHLOÈ FRAGRANCE

Som jeg har nævnt før, så er jeg ret kritisk når det kommer til parfumer og jeg ejer ikke særlig mange, da jeg godt kan lide at holde mig til de dufte, jeg kender og som folk forbinder som min duft. Chloé Signature parfumen er en af dem og den dufter så rent og feminint, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Jeg er ikke til dufte, der kan være helt enormt tunge, hvor man kan dufte sig selv - det kan hurtig godt blive for meget.

Måske I også har Chloé parfumen stående derhjemme? Jeg har så mange gange spottet den hos mine veninder, så det har virkelig været en klassisk duft, der har været populær hos mange og det kan jeg sagtens forstå. Den er fantastisk i sin duft og så elsker jeg, at den kan dufte forskelligt fra person til person pga vores forskellige dufte på huden. I kan finde parfumen lige HER og jeg har min i eau de parfum.

Indlæg lavet i samarbejde med Chloé

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I think I've mentioned this before for you guys. But I actually don't own that many fragrances - I'm very critical about scents and I usually stick with my old ones. The Chloé Signature fragrance is a classic scent and I personally love this one. It's so clean and feminine which I prefer much more than a heavy scent - I don't like when I can smell myself too much all day. It has to be natural for me. 

Maybe some of you guys have this Chloé fragrance as well? I know so many of my girls have this one and have been using it for years. It's so classic and a very popular scent for many. You can find the fragrance right HERE and mine is the eau de parfum.

Likes

Comments

Louise
,
Linket virker ikke 😊)
Kristen Robin,
Oh my gosh that fragrance is one of my favorites ever!

www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle..
www.kristenskouture.com
satinawandel
satinawandel,
Jeg er stik modsat - det skal helst være virkelig tungt og jeg SKAL kunne dufte mig selv, haha 😃
nouw.com/satinawandel