Childhood

Hej dejlige læsere. I dag er jeg taget ud til min familie i Sorgenfri, hvor jeg er vokset op. Jeg elsker at komme derud engang imellem og gå en tur og se alle minderne for mig, fra da jeg var lille og ikke skulle bekymre mig om noget som helst. Min lillebror var den heldige i dag til at være fotografen og tænke jeg ville tage lidt billeder på den legeplads, jeg legede på, da jeg var lille :-) Jeg kan huske, at jeg cyklede rundt sammen med mine veninder og vi sad bag på hinanden og legede, at cyklen var en motorcykel, haha. Vi prøvede også engang at bygge en hytte op i et træ, så vi kunne bo der, men det gik ikke sååå godt igen. Hehe. Det er altid dejligt at få et lille break og komme tilbage til barndommen bare et øjeblik. Om lidt skal vi have flæskesteg og det glæder jeg mig helt vildt til. Brunkartofler er bare det bedste! Mmm... Håber i får en dejlig fredag alle sammen :-)

Jakke: Miss Sixty / Trøje: Zanca|Sonne / Bukser: H&M / Hue: H&M Støvler: Sofie Schnoor / Halstørklæde: Friis & Co

Likes

Comments

Sanne,
Jeg har mange gange tænkt over, at du har utroligt mange flotte sko :-) Generelt rigtig god stil. Knus
kunsanne.blogspot.dk
Amalie Ardahl,
Der har jeg også boet og leget. Rigtig gode minder <3 // Amalie
amalieardahl.wordpress.com
Sofia
,
Hvilken app bruger ud, rigtig gode billeder:)
Sofia
,
Du*
Louise,
Super fine og hyggelige billeder! Håber du har haft en dejlig fredag, og at maden var LÆKKER ;) God weekend til dig! - Louise
allthingsglitters.blogspot.dk/
Anne
,
Jeg ville ind på din blog lige før, og kom til at skrive tinamarias.dk i stedet for com. Jeg kom ind på en blog, som minder utrolig meget om din og de ting du har lavet. Jeg tænkte jeg bare lige ville gøre opmærksom på det!
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Hvor er det bare nogle gode bileder, rigtig hyggeligt - man bliver helt i godt humør :D jeg er ny på bloggen her, men jeg tilføjer dig til min bloglovin, så jeg kan følge med fremover :D
www.fashionBySterup.dk
minimizedstyling,
Jeg har lånt et af dine billeder - hvis det ikke er ok med dig sletter jeg det!! Du kan se det her http://minimizedstyling.wordpress.com/2012/11/24/fashion-inspiration-5/ Jeg har linket til din blog.... God weekend!
minimizedstyling.wordpress.com
Freja
,
Hej Tina, jeg er virkelig forelsket i dit tøj, så vil du ike skrive hvor dit outfit er fra på dine billede oplæg? :)
Nadia
,
Hej :-) Har lagt mærke til at rigtig mange af dine billeder er i rigtig god kvalitet, hvilket kamera er det du bruger/har?