CAMEL COAT

Jakke, Monki (her) / Kjole, Wolford (her) / Strømpebukser, Wolford (her) / Støvler, (her) Taske, Leowulff (her) / Ur, Michael Kors (her) / Smykker, Jane Kønig og Pandora Essence

Hej skønne læsere. Så er jeg tilbage i Danmark igen og min dejlige kæreste stod klar med lækker mad og vin, hvilket var så dejligt at komme hjem til. Sandra og jeg har haft en rigtig god tur til Stockholm med Nelly.com og der vil også i løbet af ugen komme billeder fra selve eventet i går. Ville bare lige vise jer dagens outfit med min fine nye camel coat fra Monki og min nye kjole fra Wolford - er SÅ glad for kjolen, da den både passer til fest, men også bare til et fint hverdagsoutfit. I kan finde den lækre camel coat lige HER. God søndag derude.

Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

M A R T A,
Gorgeous coat and bag! ♥ ♥ http://www.MARTAsFASHIONdiary.com/
www.martasfashiondiary.com/
Gwen
,
Er jakken varm nok, eller er den lidt for kold til nu, hvor det begynder at blive køligere? :)
Kristina
,
Super fed frakke :-) hvad str har du valgt den i? :-)
Amanda
,
Hej Tina Maria Jeg elsker din blog, men ville ønske, at du også kom med nogle indlæg med andre fede lædertasker, der ikke kun er fra leowolff:)
Josefine Nørgaard
,
Hej Tina Maria :-) Jeg er helt vild med dit outfit og jeg er blevet helt forelsket i jakken fra Monki! Jeg tænkte bare på om den er varm nok til vinteren? Eller er det kun en overgangsjakke? - Kærlig hilsen Josefine :-)
josephine Baadsgaard
,
WOW! Den er lækker - hvilken størrelse har du på? Er MEGET i tvivl om hvilken størrelse jeg skal bestille:)
Tina Maria
,
Jeg har min i XS og den er meget oversize :-)
Tina Maria
,
Jeg vil ikke sige, at den er varm nok til vinteren - det er mere en fin jakke til vinteren, hvor man kan have en stor strik og halstørklæde på til :-) Men ikke en vinterjakke.
MODETENDENSER,
Kjolen ser helt fantastisk lækker ud! : ) http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
Josefine Nørgaard
,
Super! Mange tak :-)