#BREAKFREEDK WINNER

Hej på bloggen. Jeg har jo været så heldig at få lov til at afprøve Brauns Beauty Kit og jeg har virkelig været glad for det. Vi er ved at nå ved vejs ende og jeg må virkelig indrømme, at jeg er blevet ret så afhængig af det lille børstehoved, der er til ansigtet. Jeg elsker at bruge det efter en dag med makeup på, eller bare en af de gange, hvor man føler huden er uren og fedtet. Den er simpelthen så lækker og blød at bruge og samtidigt, så gør den kun gode ting for huden, hvilket jeg lægger stor vægt på, da jeg altid gerne vil have pæn hud. Da jeg var mindre døjede jeg meget med uren hud og derfor gør jeg alt for at bearbejde min hud nu her. Det gode ved Brauns Silk-épil er at den skønne shaver kan være med i bad eller i tørre omgivelser og den efterlader dine ben så bløde og lækre, hvilket er et MUST her til sommeren, hvor man konstant lufter bare ben og derfor skal de helst være bløde og lækre. Jeg har virkelig været glad for produkter og ved, at jeg kommer til at blive ved med at bruge dem efter min positive test af dem. Jeg vil også sige stort TAK for jeres deltagelse i den super fede konkurrence på Instagram, hvor en heldig vinder altså vinder den fine Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition, samt en oplevelse til en værdi af maks. 10.000 kr. Det har virkelig været en fornøjelse at følge med i jeres billeder, hvor i fortæller mig, hvad i gør i hverdagen for at slippe jer løs og være jer selv. Det er så vigtigt at hvile i sig selv og acceptere, at man er den man er. Det har været dejligt at se. Håber i har nydt mine gode tips og min test af produkterne - de kan varmt anbefales.

FINALLY! Nu er det tid til at afsløre vinderen af den skønne konkurrence, som har kørt i et lille stykke tid nu. Jeg har glædet mig til afslutningen på denne konkurrence - for det er en konkurrence, vi alle kan relatere til. Hvad gør vi i hverdagen for at slå os løs, være os selv, acceptere den vi er, hvile i os selv, lukke folk ind i vores liv, slippe tankerne løs og være lykkelig. Det er virkelig noget, jeg går op i hver evig eneste dag - at være glad. Glad for den jeg er, glad for det liv jeg har, glad for de mennesker omkring mig, glad for at være til. Og det har været en FORNØJELSE at være en del af den sammen med jer og se alle jeres rørende og fantastiske billeder. At se, hvad der fuldender jeres hverdag og hvad der gør at i kan "break free" i jeres hverdag. Det har været enormt svært for mig at vælge én vinder, da i alle har nogle fantastiske billeder og en masse dejlige historier med på vejen. Men noget af det, som jeg selv lægger stor vægt på og som betyder alt for mig i min hverdag er det menneske, jeg vågner op ved siden af. Den som altid er der, når jeg går i seng og det samme, når jeg står op. Nemlig min elskede kæreste. Familie er med til at give troen på en selv, troen på at slå sig løs og være sig selv. Så derfor vil jeg sige tillykke til...

SIMONE JIN JEPPESEN... Hjertelig tillykke med konkurrencen - du er den heldige vinder er Braun konkurrencen. Du skal blot sende mig en mail til, tinamarias@hotmail.com og så vil du få mere besked. TAK for alle jeres skønne billeder derude. I er så fantastiske og bliv ved med at være jer selv. Det kommer man længst med.

Sponsoreret af Braun

Likes

Comments

Johanne
,
Tillykke til Simone! Ved du hvor, man kan finde tøj til en dreng på ca 12 år, som ikke er h&m? God ferie:)