Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition

Som i har set tidligere på bloggen, så har jeg modtaget dette Beauty Kit fra Braun, som jeg nu her er igang med at teste og skal teste de næste par måneder. Det fede ved selve epilatoren, Braun Silk-épil 7 er, at den er så gennemført og virkelig efterlader ens hud blød og lækker. Noget jeg virkelig hader er, hvis man efter en hårfjerning, stadig kan mærke, at det ikke er grundigt nok. En pige vil jo altid gerne føle sig blød og lækker. Samtidigt er den også super fin og er perfekt at bruge både i badet eller udenfor badet. Det store børstehoved er til hele kroppen og det lille børstehoved er til ansigtet. Begge børstehoveder sørger for at fjerne døde hudceller, gå i dybden i porerne og samtidigt efterlade huden blød og lækker. Når jeg har testet sættet i et par måneder, vil jeg lave et indlæg med min samlede vurdering af sættet.

Jessica Alba er jo det nye ansigt for Brauns skønhedsprodukter og hun er med til at motivere os piger og kvinder til at have mere selvværd og blive bedre til at "break free", så man ikke holder sin personlighed tilbage, men tværtimod accepterer den man er og lader andre være en del af det også. Jeg synes det er et super fedt budskab at sende, da der er så mange piger og kvinder, der mangler den helt rigtige motivation og styrke til bare at give den gas og være sig selv.

HUSK - At I stadig kan deltage i den fede konkurrence til en værdi af 10.000 kr. Alt I skal gøre er, at smide et billede op på jeres Instagram, hvor i hashtagger #BreakfreeDK, tagger mig _tinamaria og på billedet fortæller mig, hvad i gør for at "break free" i jeres hverdag. Jeg elsker fx at skrue højt op for musikken derhjemme og rende rundt og synge højt og danse foran spejlet, hehe. Jeg glæder mig til at læse, og blive inspireret af jeres "break free" tips.

Sponsoreret af Braun

Likes

Comments