BOOZT FAVORITES

Strik: HER / Solbriller: HER / Halskæde: HER / Sko: HER / Nederdel: HER / Ringe: HER

Hej skønne læsere. Puha, en lang dag på job - vi havde kundeaften, så var først hjemme halv 9, meeeeen så kom jeg hjem til den BEDSTE kæreste, der havde lavet min favorit ret med pasta og rejer i hvidløgs-chilisauce, mmmm!! Nu står den på hygge og vin i sofaen. Vi kigger stadig på rejse, hehe - HVOR KAN MAN FINDE DEN PERFEKTE REJSE!! Har forresten lige lavet en lille collage til jer med mine favoritter fra Boozt.com - synes virkelig at det er et super fedt sæt - dog er skoene der ikke i min størrelse, så dem der kan passe størrelserne - SKYND JER! De er simpelthen så fede og findes i 3 farver. Det er også bare blevet så populært med de der skater skirt, så skal helt klart have anskaffet mig sådan en. Hvad synes i om den? Synes også, at smykkerne passer rigtig fint til sættet, uden at være for meget - de er enkle og ikke nok med det, så er de også billige!

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Katerina
,
Hej Tina Maria. Jeg vil spørge dig om man stadig kan købe de sko fra Bianco inde på deres hjemmeside eller et andet sted, for er meget interesseret, men dine er desværre ikke min størrelse :/ Håber på svar - Kærlig hilsen Katerina :) Btw - Stor fan her ;)
Maria
,
Kan anbefale Santorini, Grækenland. Der har min kæreste og mig lige bestil rejse til, det er første gang vi skal prøve at rejse sammen og det skulle være det smukkeste sted med en flot solnedgang hver aften og lækkert vejr.
Jeanne Kristine
,
http://www.apollorejser.dk/rejser/europa/spanien/fuerteventura/las-playitas Fuerteventura- Las-playitas hvis man elsker sol og sport. Mange valgmuligheder og super luksus. Jeg glæder mig i hvertfald til en rejse der hen med min kæreste i sommerferien :-)
Emilie
,
Hej Tina Maria:) Hvad for et kamera bruger du? Elsker din blog SÅ højt!