BOAT LIFE IN CROATIA

TRAVEL

I går havde vi en ret uheldig dag med et uvejr, så vi sejlede 2 timer for at komme i land et sted, hvor vandet og vejret skulle være mere behageligt. Dog var der regn hele dagen og også lyn og torden - i starten var det lidt hyggeligt at sidde på dækket med de andre piger, men til sidst blev vi ret trætte af ikke at kunne noget og det blev også enormt blæsende og koldt, at vi måtte ned i båden og være i stedet. I dag er solen fremme og der er helt skyfrit, så det skal nydes i fulde drag og vi skal have skudt en masse billeder.

På fredag er jeg halvvejs i min graviditet og der kommer jeg til at lave et indlæg om forløbet og om, da jeg mærkede den lille sparke for første gang. Det er simpelthen det mest fantastiske, jeg har oplevet i mit liv og jeg glæder mig så meget til den kommende tid og kan slet ikke vente til den lille ankommer.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// We had a thunderstorm here in Croatia yesterday which wasn't so pleasant and it rained all day long, so we couldn't do anything else but stay at the boat. The sun is out today so we need to shoot a lot of pictures in these beautiful surroundings today and then of course enjoy a lot of sun while its out.

I'm halfway in my pregnancy on Friday so I'll make a post about my pregnancy so far and my thoughts when I first felt the small kicks from the little one inside. It's seriously the most fantastic thing I've ever tried in my life. I cannot wait for the little one to arrive.

Likes

Comments

ainastrand
ainastrand,
Suoer härlig bild!! 😊
nouw.com/ainastrand
Tinamarias
Tinamarias,
Tusind tak! 😊
nouw.com/tinamarias
Kristen Robin
Kristen Robin,
Love the swimsuit cover up! Very sexy!

www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.


www.kristenskouture.com
Write a comment...
IP: 82.99.3.229