BLACK'N'GOLD

Top: Nelly.com / Skindbukser: Helmut Lang / Solbriller: Shopzerouv.com / Ur: River Island / Stiletter: Zara / Blazer: Kardashian Kollection / Taske: Celiné

Godaften skønne læsere. Eller burde jeg skrive godnat? Sidder virkelig og sumper - det har været nogle lange dage med arbejde og derfor har jeg desværre ikke haft tiden til bloggen. Det er jeg meget ked af. Nogle gange er tiden der bare ikke. Men tilgengæld har jeg lige siddet og fundet nogle af mine nye drømmeønsker frem. Hvad synes i? Nogle af tingene er riiiimelig dyre, men det er ønsketænkning og derfor må de godt komme på bloggen, hihi. Ej, min kæreste og jeg har bare været på lampe-jagt de sidste par dage - hvor kan man finde nogle virkelig fede og specielle lamper? Jeg har lige netop bestilt en lampe til loftet, som er lavet af fjer - den er jeg virkelig spændt på!! Ved ikke, om den skal hænge over spisebordet eller sengen? Hmmm... Der har desværre været lidt problemer med mit redigeringsprogram og derfor er billedet ikke i særlig god opløsning. Sorry.

Likes

Comments

Heidi
,
hej tjek den her side - der kan man finde meget godt. Det er en side for amatør/upcoming designere. Så de ting man kan købe er helt unikke og findes kun i begrænset antal - og så er det lidt anderledes på en cool måde tak for en fin blog <3 http://www.etsy.com/browse/home-garden/lighting?h=92c2b9dd&lid=119622421&ref=cat_subcat_tile_3
Mille
,
Hvilke program bruger du til at lave dine collager? :)
Katrine,
lækre briller :-) katrinemikkelsen.blogspot.dk
katrinemikkelsen.blogspot.dk
Sara
,
Mht. lamper, så synes jeg de har nogle rigtige fine lamper i Magasins boligafdeling, i Kartell og i Illums bolighus. :)
Amina,
Virkeliiiig fed blazer! Men det er sikkert mega dyr :-( Hvilket redigeringsprogram bruger du Tina Maria? <3 LOVE YOU!
aminaresovic.bloggersdelight.dk
Amina,
Det tager super lang tid som blogger, hvis man også skal finde linkene.. ;-) Just sayin' ;-)
aminaresovic.bloggersdelight.dk
Julie,
Lækre, lækre ting! Man har altid lov til at drømme - hvis man ikke måtte det, ville det være kedeligt! (-: Hvilket redigeringsprogram benytter du?
juliemonberg.blogspot.dk
Sigrid
,
Her er nogle idéer til steder med spændende lamper, de ligger alle på nørrebro. http://www.novamobler.dk, http://www.hotkotyr.dk, http://www.kommodo.dk. Måske kan det hjælpe jer :)
Olivia,
Hej Tina-Maria. Når du får tid igen vil du så ikke lave en ask me?Jeg har stillet spørgsmål til det indlæg hvor du spurgte :)
oliviavarddk.bloggersdelight.com
Sophia
,
Hvad hedder det redigeringsprogram du bruger? :)