Go to ,[object Object]

BLACK'N'GOLD

Top: Nelly.com / Skindbukser: Helmut Lang / Solbriller: Shopzerouv.com / Ur: River Island / Stiletter: Zara / Blazer: Kardashian Kollection / Taske: Celiné

Godaften skønne læsere. Eller burde jeg skrive godnat? Sidder virkelig og sumper - det har været nogle lange dage med arbejde og derfor har jeg desværre ikke haft tiden til bloggen. Det er jeg meget ked af. Nogle gange er tiden der bare ikke. Men tilgengæld har jeg lige siddet og fundet nogle af mine nye drømmeønsker frem. Hvad synes i? Nogle af tingene er riiiimelig dyre, men det er ønsketænkning og derfor må de godt komme på bloggen, hihi. Ej, min kæreste og jeg har bare været på lampe-jagt de sidste par dage - hvor kan man finde nogle virkelig fede og specielle lamper? Jeg har lige netop bestilt en lampe til loftet, som er lavet af fjer - den er jeg virkelig spændt på!! Ved ikke, om den skal hænge over spisebordet eller sengen? Hmmm... Der har desværre været lidt problemer med mit redigeringsprogram og derfor er billedet ikke i særlig god opløsning. Sorry.

Likes

Comments

Olivia,
Hej Tina-Maria. Når du får tid igen vil du så ikke lave en ask me?Jeg har stillet spørgsmål til det indlæg hvor du spurgte :)
oliviavarddk.bloggersdelight.com
Sophia
,
Hvad hedder det redigeringsprogram du bruger? :)
Sophia
IP: 82.99.3.229