BLACK LADY

Jakke, Pulz Jeans / Strik, H&M / Jeans, Five Units / Slip On's, Bertie Taske, Gucci / Solbriller, H&M / Øreringe, Hultquist

En dejlig dag med tidlig fri fra skole og en tur ind til byen med min veninde, Natasha. Vi har nogle rigtig dårlige vaner og ender altid med at shoppe, når vi er sammen, haha. I dag fandt jeg disse fine øreringe fra Hultquist - jeg har ikke haft øreringe i, i mange år efterhånden og nu synes jeg alligevel, at det var tid til nogle fine nogle. Er faktisk rigtig vild med dem, hvad synes i? De findes også i sølv og koster kun 149,- Solbrillerne købte jeg også i dag til 60 kr i H&M. Dog regnede det, da vi skulle tage billederne, meeen jeg synes nu, at brillerne skulle med på dagens outfit, selvom solen ikke skinnede. Nu vil jeg hoppe i køkkenet og sætte pasta over - pasta med kødsovs og "Kurs mod fjerne kyster" kl 20:00 på TV2, jaaa… Dagens højdepunkt!

Likes

Comments

Josefine
,
Hej Tina Maria! Hvordan er dine slip on's i størrelsen? Er helt forelsket i dem, så bliver nødt til at eje et par! Mvh, Josefine :-)
Karina,
Ihh hvor ser du fin ud :)
www.karina-blog.dk/
Signe
,
Hvor er din flotte jakke fra? Den er virkelig lækker :-)
Anne Sofie,
Virkelig fine sko! :) - Anne Sofie. http://widewardrobe.bloggersdelight.dk/
widewardrobe.bloggersdelight.dk/
Anne Sofie
,
Hej Tina Maria :-) Kan du måske lægge er link til den super flotte jakke, du har på? Jeg kan nemlig ikke finde den. Mvh Anne Sofie
Emma
,
Hej :-) Super fedt outfit! Har ledt over alt efter din striktrøje fra hogm, kan du eventuelt sende et link? :-)
Anne Sofie Hundebøll
,
Har du et link til jakken? den er så smuk :-)
Stine
,
Håber du vil blive lidt bedre til at svare på dine kommentarer ;) Kunne nemlig også rigtig gerne tænke mig at vide hvad modellen hedder på jeans'ne :)
Claudia Liv,
Jeg er forelsket i den Disco bag! Åh, fed kombination, du får lavet :-) Knus Claudia
silverblonde.bloggersdelight.dk
Sanne
,
Send et link med striktrøjen :-) kan ikke finde den!