Go to ,[object Object]

BLACK FUR

Pels, Americandreams (her) / Strik, Mbym / Jeans, Nly Trend (her) Sneakers, Adidas x Stan Smith / Taske, Leowulff (her) / Smykker, Pernille Corydon & Jane Kønig

Puha, det er godt nok blevet koldt udenfor. Jeg hoppede lige i min varme pels fra Americandreams, da Patrick og jeg skød dagens outfit i søndags. Den er så fin og jeg har den også i grå/lilla, som jeg også glæder mig til at vise jer. Jeg har bare verdens sødeste kæreste - jeg kom hjem fra en tur i Budapest for nogle måneder siden og da jeg kom ind ad døren, stod de fine Adidas x Stan Smith på bordet til mig. Såååå sødt og er bare så glad for dem! Ærgerligt at det ikke er sommer længere, de havde ellers været perfekte til et par fede shorts, men synes nu også, at det ser godt ud til jeans, der lige går til anklen. Hvad synes I? Nu vil jeg smutte i køkkenet og lave lækre rugbrødsmadder - Patrick er i London med jobbet, så det er bare mig og Valde.....og Pyrus senere. God aften.

Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

Julia
,
Super lækkert outfit Tina! Elsker pelsen
Line Søndergaard
,
Sko? de er fantastiske! Må eje dem - ved du hvor de forhandles? Eller eventuelt produktnavn? Kan simpelthen ikke finde dem nogle steder!
Victoria
IP: 82.99.3.229