BLACK COAT

Jakke, Birgitte Herskind (her) / Top, American Vintage (her) / Jeans, Nly Trend (her) Støvler, Billi Bi (her) / Taske, Leowulff (kommer til oktober) / Solbriller, Paul Frank

Så er jeg endelig hjemme igen. Efter turen til Gøteborg med en masse søde blogger-piger, tog jeg videre hjem til min mormor og hyggede min familien hele weekenden. Patrick skulle på drengetur til Sverige og derfor tænkte jeg at tage et smut til Lyngby og hygge med familien. Jeg havde desværre glemt min computer herhjemme, så kunne ikke få smidt alle de gode billeder op fra turen, men lover at de kommer løbende de næste par dage. Her er dagens outfit fra da vi skulle hjem fra Gøteborg, som Sandra skød af mig og outfittet blev også skudt til Elle Finland - skal nok smide billederne på bloggen, når de kommer op. Der sker virkelig nogle spændende ting i mit liv lige nu og kan SLET ikke vente, til jeg kan fortælle jeg alle de vilde nyheder og alt det, der kommer til at ske. God søndag derude.

Indlægget indeholder affiliate links

Likes

Comments

Sarah
,
Glæder mig til alle nyhederne <3 <3
Marie,
Ih hvor er den flot! Lange jakker er altså bare lækre. Er også rigtig glad for min grå efterårsjakke som du kan se her http://www.bloglovin.com/frame?post=3309980815&group=0&frame_type=b&blog=12631269&frame=1&click=0&user=0 - dejligt det er ved at blive "koldt nok" til at gå med dem ;-)
www.bloglovin.com/frame?post=3309980815&group=0&frame_type=b&blog=1263126
Cathrine
,
hvad størrelse er bukserne du har på? :)