Go to ,[object Object]

BIRTHDAY BRUNCH

Mmm, ikke nok med at vejret bare var FANTASTISK SMUKT at vågne op til i går, så hentede min skønne kæreste morgenmad til at kunne lave et rigtig fødselsdags-morgenbord. Som jeg jo har nævnt før, så elsker jeg en god morgenmad - både den sunde slags, men så sandelig også den usunde slags. Når man har fødselsdag må man spise lige det man vil og jeg har en svaghed for æg og bacon, lækkert franskbrød eller boller og så selvfølgelig KANELSNEGLE. I kender mig efterhånden - kanelsnegle er bare lavet til mig og jeg kan aldrig få nok af dem. Nu er jeg ikke gravid længere, men de er stadig en craving - gravid eller ej.

Jeg havde en fantastisk fødselsdag i går, hvor familien var samlet i møllen til boller, kage og hygge. Om aftenen tog P og jeg på café og spiste og det var faktisk den første gang, at vi havde Olivia med ude sådan rigtigt. Hun sov bare under hele aftenen ude - hun er virkelig nem og nu varer det ikke længe, før jeg tænker at tage et smut ind til byen med hende og hygge med mine bloggertøser. Ønsker Jer en dejlig søndag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I woke up to the most beautiful sunrise and the most delicious birthday brunch yesterday. As I mentioned before I really have a thing for breakfast and when it's your birthday you're allowed to eat all the things you love. CINNAMON BUNS. You guys know me well by now and I really love cinnamon buns - they're made for me and even though I'm not pregnant it's still a craving.

I had a fantastic birthday celebration yesterday with the family. After that P and I went out for dinner - that was actually the first time Olivia was out on a café with us and she slept the whole evening. She's so easy and I'm thinking about taking here with me the next time I'm visiting my blogger girls in the city. Wish you all a lovely Sunday.

Likes

Comments

gratefulmarie
gratefulmarie,
Maden ser mega lækkert ud
nouw.com/gratefulmarie
Skrotbil, Skrotpræmie,
ser mega lækkert ud
danautoskrot.dk
Skrotbil, Skrotpræmie
IP: 82.99.3.229