BEFORE SUNSET

Jumpsuit, Americandreams / Sandaler, købt i Valby / Solbriller, H&M Ringe, købt i Thailand og på Kreta / Armbånd, ANNI LU

Haha, jeg er åbenbart ikke helt heldig, når jeg er på ferie. Har været så uheldig at få soleksem i hele ansigtet, samt få infektion i begge øjne - IGEN! Jeg ved ikke, hvad jeg laver, men det går ikke helt smurt med mig. Til gengæld nyder vi det lækre vejr hernede på Cypern og får dykket en hel masse i det smukke vand ved Fig Tree Bay. Super flot vand og flotte fisk. I dag ligger vi lidt ved poolen og senere kører vi nok ind til Nicosia og ser byen. Dagens outfit er fra forleden, inden vi kørte til Aiya Napa og inden jeg fik soleksem i hele hovedet, haha. Håber i hygger derhjemme. Har været så heldig at møde nogle rigtig søde fans på ferien og det er så dejligt at hilse på jer og sende et smil med på vejen. Det skal i vide.

Likes

Comments

Blissitza.dk,
Ej hvor irriterende med soleksem! Men det lyder til, at du alligevel nyder din ferie. Forsat god ferie! :-)
www.Blissitza.dk
Christiane
,
Hvorhenne i Valby har du købt sandalerne?:)
Victoria,
Smukke, smukke, smukke Tina Maria <3 Kys og kram, www.victoriakwaan.blogspot.dk - Kig gerne forbi!
www.victoriakwaan.blogspot.dk
Cleo
,
Ej hvor sjovt, jeg er fra Cypern og er selv lige kommet derfra. Jeg bor i en by lige ved siden af Ayia Napa, men jeg kommer der om aften i Ayia Napa. Håber du har det godt der nede, og nyd det for det er helt fantastisk og være der. :)
Tina Maria
,
På hjørnet af Valby Langgade og Toftegårds Allé ;-) Kan ikke huske butikkens navn, desværre.
Emma
,
Hvordan er jumpsuiten i størrelsen og hvilken størrelse har du?:)
Laura
,
Hej søde Tina Maria Jeg har en spørgsmål, om størrelsen på jumpsuit'en. Og hvilken størrelse har du bestilt din i? Og den sidste ting, hvor lang tid gik det før du fik din? Jeg håber at du vil svar hurtigst muligt! Tak, på for hånd.
Tina Maria
,
Jeg har den i en medium, så hænger den nemlig rigtig fint og der gik kun et par dage ;-)
Tina Maria
,
Jeg har den i medium, så hænger den løst og rigtig elegant :-)