BEFORE & AFTER

BEFORE // KITCHEN:

AFTER // KITCHEN:

BEFORE & AFTER // BEDROOM:

BEFORE // KITCHEN

AFTER // KITCHEN

BEFORE // BATHROOM:

AFTER // BATHROOM:

Hej piger. Jeg spurgte forleden på bloggen, hvad der kunne være et hit at lave af indlæg om søndagen og flest sagde boligposts af møllen - både videoer, billeder mm. Så jeg vil prøve at gøre søndag til et fast boligpost. I dag er så min første gang, at jeg afprøver det og i den forbindelse tænkte jeg, at før og efter billeder af møllen ville være et hit. I skal selvfølgelig lige se bort for små ting her og der, der altså ikke er færdige endnu - vi arbejder på det, men tænker at I sagtens kan danne Jer et indtryk alligevel. P sendte mig før-billederne af møllen tidligere i dag og havde næsten glemt, hvordan den så ud før. Jesus Christ. Sikke en omgang vi har været igennem! Det er mig en gåde, hvordan vi har kunne se igennem det og gøre det så fedt - synes jeg i hvert fald selv, haha. Den fedeste der er lavet er nok, at der er blevet sat et kæmpe vinduesparti med dobbeltdøre i porten - der var SÅ mørkt i køkkenet med den lukkede port. Værelserne på 1. salen har I til gode, da vi er igang med at renovere dem nu her og I derfor ikke ville kunne se det for Jer. Hvad synes I? Det er noget af en makeover, ikke?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. I asked you guys last week if I should make a special Sunday post for every Sunday and many of you said posts of our house. So I think that I'll try and make every Sunday a post with different things from our home. That could be housetours, interior etc. So today I started off with before and after pictures of the mill. We still need to do a lot but I think you get the picture. I couldn't believe my own eyes earlier today when P sent the before pictures to me. Jesus Christ. What a transformation. I don't even know how we could see past all this and make it this nice - or at least I think it is. The rooms on the 1st. floor is yet to come - we're working on them now. What do you guys think? What a house makeover, right?

Likes

Comments

M
,
Deres hjem er så lækkert og unikDet har I virkelig gjort godt!
Where2start,
Hvor er det blevet flot! Elsker stilen! 😊
nouw.com/where2start
Camilla Rehn
,
Hej Tina Maria. Sikke smukt og lækkert jeres hus er blevet. Jeg er selv ved at skulle indrette soveværelse inden længe, og jeg leder efter natborde som dem du har i soveværelset. SÅ vidt jeg kan se er det marmor? Kan det passe? og hvor har du købt dem henne? Mvh. Camilla
Alberte
,
SÅÅÅ fint. Hvor har i fundet trumlen?
Therése S,
wow, så otroligt fint. Väldigt inspirerande =)
www.thereses.se
Caroline
,
Inspirerende anderledes. En kæmpe appetitvækker.
Luna
,
Hej Tina Maria,
Kan du huske hvilken str. jeres kabeltromle har? 😊
CarolinaKrogen
CarolinaKrogen,
Hej Tina du har lavet en video på Snapchat af din stue. Hvor er jeres SKØNNE sofabord fra ? 😊
nouw.com/carolinakrogen
Anna
,
Hvor harI købt jeres marmor bordplade henne?
Louise
,
Hej Tina Maria, Hvor er jeres fine underskabe + bordplade på badeværelset fra? 😊