BEAUTIFUL NATURE

Pels, Meotine / Strik, Moxy Copenhagen / Nederdel, Isabel Marant / Sneakers, Isabel Marant Taske, Stella McCartney / Halskæde, Boas Copenhagen / Ringe, Pilgrim og Jane Kønig

Simpelthen så skønt med påskeferie og jeg er så heldig at have min kæreste hjemme i påsken, hvilket er så dejligt. I forbindelse med at Patrick kom hjem sørgede jeg for, at vi skulle en tur ned til Comwell i Korsør, hvor vi har været siden onsdag eftermiddag - vi er først lige kommet hjem derfra nu her og det har bare været så dejligt. Lækker mad, godt vejr, udendørs jacuzzi, lækre behandlinger og træning - intet bedre. Der kommer billeder fra opholdet op i løbet af weekenden. I går skød vi dette outfit og eftersom at naturen virkelig er skøn nede ved Comwell hotellet så valgte jeg, at naturen skulle med på billederne, hvilket ellers ikke ligner mig, der helst vil have bygninger i baggrunden. Synes det blev super fint og elsker de skønne farver, der er i billedet. Den fine strik er fra Moxy Copenhagen og fåes også i andre lækre farver - jeg har min strik i str. 36. Hvad synes I om outfittet? Og god påske til alle ♥

Indeholder affiliate links

Likes

Comments

Mathilde
,
Hvor har du køt din smukke nederdel? Den er nemlig ikke til at finde på deres hjemmeside :-)
Amanda von Seeland,
Livingstones your outfit ! And the fur jacket is amazing ! So classy and chic! www.amandavonseeland.com
www.amandavonseeland.com
Emilie
,
Hvor har du købt din lækre Stella taske henne og hvad har du givet for den? Synes bare ikke jeg kan finde den på hjemmesiden? Tak for en fantastisk blog jeg dagligt tjekker! :-) Og.. Så har jeg været så heldig at møde dig, hvor man jo også må sige, du er en fantastisk person :-) Kram herfra!
PUHEROCK,
bonita chompa :grinning:
puherock.blogspot.com
Cecilie
,
Så lækker halskæde!! Hvad er længden på din? :-)
Sara,
Hej Tina :) Jeg ville bare gerne spørger, hvilket program du bruger til at redigere dine billeder? :grinning: Tusind tak for din fantastiske blog - elsker at følge med :heart_eyes: Knus :smile:
fashionfusion.bloggersdelight.dk
Cecilie
,
Hej Tina Maria Alle de billeder du lægger op på bloggen er de taget med olympus kamera? Hvis ikke hvilket bruger du så? :)