Go to ,[object Object]

BE YOURSELF

Okay, det her indlæg falder måske ikke i alles smag og nogle vil måske endda blive stødt af det, men jeg kan simpelthen ikke holde det tilbage længere og synes egentlig, at det er en snak man skal tage. Jeg sidder tit og kører igennem Instagram og på mange pigers Instagram er det blevet enormt populært og nærmest end konkurrence om, hvem der kan være mest afklædt - jo mere hud, der vises, jo flere likes og følgere. Og det er jo det, det hele handler om, ikke? ... Eller er det?

Jeg mener, at mange unge piger har fået et helt forkert billede af, hvordan man skal være som kvinde. Øjet fanger bar hud og derfor er det det, der giver en masse opmærksomhed, men jeg mener stadig, at der er måder at gøre det på. Jeg har arbejdet hårdt for at nå dertil, hvor jeg er i dag og jeg går meget op i, hvordan jeg udstiller mig selv - det gælder også overfor min familie og venner. Det at være med i Paradise Hotel og alle pludseligt får en opfattelse af dig, er noget som jeg har arbejdet hårdt på at fjerne, og jeg har de sidste 3 år knoklet for at vise folk, hvem jeg i virkligheden er og jeg mener selv, at jeg ikke behøver at vise hud eller uploade vulgære billeder af mig selv, før at folk vil følge med i mit liv? Er det blevet en konkurrence om, hvem der kan vise mest hud på Instagram og hvor vigtigt det er, hvad der står foran k'et i dine følgere?

Jeg vil da hellere sende mine tal til mine samarbejdspartnere og vise dem stolt frem, end at de skal tænke, "Ja, hvorfor mon, du har så mange følgere?". Det jeg egentlig vil frem til er, at jeg mener sagtens, at man kan have mange følgere, uden at vise sig selv og gemme lidt til fantasien OG ens kæreste (hvis man har sådan en). Jeg synes det er vigtigt, at unge piger kan blive inspireret på den rigtige måde og ikke gå med tanken om, at de også skal vise alt den hud for at folk vil anerkende dem. For mig er det så forkert og et sørgeligt billede af, hvordan kvinder skal være.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig ikke noget galt i at tage flotte bikinibilleder, da det jo ligesom er ret normalt, når man er på ferie, at man er i bikini og måske gerne vil have nogle pæne billeder, men igen - der er måder at gøre det på. Der er stor forskel på at være smuk og sexet, end vulgær og totalt over stregen. Jeg bliver selv inspireret af flotte piger i bikinier, når de sidder på en strand i Thailand eller ved en lækker pool på Bali, men går det hen og bliver vulgært eller bare upassende, så sidder jeg bare og tænker, "Hvorfor?".

Lige et surt opstød herfra - Er jeg den eneste, der har det sådan?

 

Likes

Comments

Laura
Laura,
Jeg har nok formuleret mig forkert, hvis det er sådan du tager det. Du skal slet ikke straffes for at være smuk, men min pointe er, at mange unge måske søger den opmærksomhed, du får på dit udseende, ved at poste afklædte billeder. Jeg håber ikke, du er blev stødt af min kommentar. Jeg synes du gør et godt stykke arbejde, og du kan sagtens være stolt over alt, hvad du har opnået! :)
Thea
Thea,
Hej Tina Maria. jeg syntes du skal vide at jeg virkelig syntes du er en kæmpe inspiration. jeg er 15 år gammel, og du inspirere mig virkelig meget. Både i forhold til mode, skønhed og alle de personlige blogindlæg du kommer med <3 :)
IP: 82.99.3.229