BE YOURSELF

Bikini: Hanne Bloch

Elsker min fine bikini fra Hanne Bloch. Synes den har en vildt lækker sommerfarve og når man er godt brun, så bliver den turkise farve rigtig lækker. Jeg har en svaghed for bikinier og må indrømme, at jeg nok har ligeså mange bikinier som jeg har sko snart - kan bare ikke få nok. Hanne Bloch har virkelig lavet nogle af de smukkeste bikinier jeg nogensinde har set, har i en favorit hos hende? Forresten så havde jeg en pige, der skrev til mig forleden, at jeg skulle tænke over, hvilke billeder jeg lagde op på bloggen og at jeg måske fik piger til at sulte sig selv. Det gjorde mig faktisk rigtig vred. Det skal lige siges, at jeg er sund og rask og vejer det jeg skal. Jeg tænker over, hvad jeg spiser, men jeg er ikke fanatisk og hvis jeg har lyst til en kanelsnegl eller flødekartofler, så er det det jeg spiser. Jeg har blot lagt fine billeder op af mine bikinier, da jeg gerne ville vise jer dem og jeg vil gerne være en inspiration for mine dejlige læsere. Elsk jer selv og jeres kroppe og find en, der kan inspirere jer. Lov mig, at i aldrig sulter jer selv - så hellere spis en masse grøntsager og træn ved siden af! Havde lige brug for at komme ud med mine tanker, da jeg blev lidt ked af det. Jeg vil aldrig prøve at sende et forkert budskab, jeg vil blot være en inspiration.

Likes

Comments

Trine T
,
Hej Tina Maria. Tror jeg har skrevet det før, men man kan jo ikke sige positive ting nok. Tak for en super skøn blog! :) Kommentaren om, at du får piger til at sulte sig selv, er noget vås. Jeg er selv rigtig slank, men sund og rask. Jeg følger med i din blog og synes det er inspirerede at følge med i din mode, din bolig mm. og vigtigst af alt, den selvtillid du udstråler på samtlige af dine billeder, om du er iført vintertøj eller bikini. Jeg synes du er super flot! En kærlig tanke fra en af dine faste læsere :)
René Najmi,
Super godt indlæg:)
www.renenajmi.com
Albete
,
Du er heldigvis til stor inspiration for mig, og du er mit store idol og forbillede :D
Mette
,
Den kommentar skal du bare pakke langt væk! Du sender på ingen måde et signal om et uhensigtsmæssigt kropsideal. Du er smuk, og beundringsværdig, nettop fordi du bare er dig. Jeg lever desværre selv i en svær spiseforstyrrelse, og personen bag den spydige kommentar burde nok have lidt mere indsigt i hvilket blog du driver, før de kommer med sådan en udtalelse. Personligt for mig, er du nettop et sundt ideal - både udseendesmæssigt men allermest personligt og nettop derfor gør det dig faktisk til en rollemodel, fordi du virker til at hvile så meget i dig selv. Så tak! Det får jeg desværre ikke kommenteret nok herinde - men med dette indlæg blev jeg nødt til at gøre dig opmærksom på det :)
Erica
,
Hey Tina Maria Mega fed bikini, men den er jo - host host - pisse dyr, hvordan har du råd til, at købe sådan en fin bikini til så'en en pris? Hvad arbejder du egentlig med? :-) Knuss, heheh
Mille,
Super fin bikini! Jeg har også selv alt for mange bikinier - elsker hver og en! Jeg synes du har en super god blog og om noget er du en motivation til at lette rumpetten fra sofaen og komme ud og træne. Bare min mening : ) God aften Mille - whoslovinyoulove.blogspot.com
whoslovinyoulove.blogspot.com
Camilla F. Tobiassen
,
Hej Tina Maria. Jeg vil bare lige sige at jeg godt kan forstå at du blev vred og ked af det det som den pige skrev til dig. Jeg har fulgt dig siden du var med i Paradise Hotel og synes at din blog er rigtig inspirerende og jeg følger den hver dag. Synes dine billeder er rigtig stilfulde og giver rigtig meget motivation til at leve sundt så man kan se dejlig og sund ud som dig. :) Vil bare lige give dig noget ros til at varme dig på. Venlig hilsen Camilla F. Tobiassen.
Ida,
Hvor er den altså bare fin, og så har du jo nok den mest bedårende krop! Mht., hende der skrev, så skal du da have lov til at dele de billeder, du vil, og det er da forholdsvis "normalt", at man poster bikini billeder som blogger, når man er på ferie. Du skal slet ikke bebrejdes for det, der findes desuden langt værre billeder alle andre steder på de sociale medier!
magazine.trendsales.dk/blogs/ida-hofman/
Benedikte
,
Synes måske det er på tide folk indser at en spiseforstyrrelse er en psykisk sygdom som ikke er nogens "skyld" - lad være med at give de slanke/tynde piger skylden!
Kamille,
Du er bare så SINDSYGT flot! Jeg ser så meget op til dig! Ville ønske at jeg så ud som dig! elsker ihvertfald din blog Knus
Kamille