AT BLIVE STUDENT

Lidt billeder fra min studenteruge - vi var simpelthen så heldige med vejret på vores vogntur, så det var bare en dag jeg aldrig vil glemme! Patrick gav mig det smukke armbånd fra Hermés i studentergave, hvilket jeg synes var en alt for stor gave, men er så glad for armbåndet og har siddet klistret på mit håndled lige siden. Min svigermor havde sørget for lækker jordbærkage til os alle og min familie havde lavet lækker velkomstdrink af de lækre varianter fra Vitamin Well - min absolut favoritdrik!

Det er som om, at det ikke helt er gået op for mig endnu, at jeg er færdig med min HF. Det har jo været en del af min hverdag i 2 år nu, så skal lige vænne mig til at min hverdag kommer til at se helt anderledes ud nu. Egentlig har jeg igennem de 2 år på HF været glad for at gå i skole og egentlig også glad for fagene - jeg har været god til at sætte mig ind i de forskellige fag og se det interessante i dem. Dog fik jeg svært ved matematikken på 2. år, eftersom vi gik fra C til B niveau. Jeg endte dog med et 7-tal i mundtlig matematik, som min sidste eksamen i år og jeg har aldrig været mere stolt af mig selv. I 10. klasse fik jeg at vide, at jeg ikke kunne komme på HF sammen med alle mine venner - jeg kunne gå på HG eller en anden uddannelse, der ikke havde matematik. Det tog rigtig hårdt på mig i mange år, for det eneste jeg allerhelst ville var at fuldføre en HF og ende med den blå hue og en vild vogntur. Jeg ville så gerne gøre min far stolt og vise ham, at jeg godt kunne. Det nåede jeg bare aldrig, for jeg tog mig aldrig sammen dengang - jeg havde nok bare accepteret, at det ikke var den vej, jeg skulle gå og at, jeg ikke var god nok til sådan en uddannelse. Da jeg så kom hjem fra Mexico, gik det bare op for mig, at det var den vej jeg skulle gå og jeg skulle blive ved med at stræbe efter det til det var lykkes mig. Nu er de 2 år overstået og tiden er simpelthen bare fløjet afsted. Der har selvfølgelig været tidspunkter i skolen, hvor jeg har tænkt, "Fuck, hvor går tiden langsomt. Fuck, hvor er det kedeligt. Jeg vil hellere ligge derhjemme og dovne til en film." Men alligevel har jeg holdt ud og det ved jeg, at jeg ikke havde, hvis jeg var kommet ind på HF lige efter 10. klasse. Jeg var slet ikke klar og jeg havde ikke den rette indstilling. Det handler så meget om at have den rette indstilling. Fordi det bliver nogle hårde år og der vil komme tidspunker, hvor man har lyst til at smide det hele ud af vinduet og sige, "GLEM DET!". Men med den rette indstilling tænker man i stedet, "Okay, det her er virkelig nederen og jeg har allermest lyst til at kaste alle bøger ud af vinduet, men - det er kun mig selv jeg straffer og så vinder de lærere endnu engang, der sagde, at jeg ikke kunne. JEG KAN GODT." Det har jeg sagt til mig selv de sidste 2 år og det har fået mig hertil. Jeg kunne ikke være mere stolt af mig selv og så er jeg fuldstændig ligeglad med, om nogle skulle mene, at jeg er for gammel til at tage en HF som 24-årig. Det har været det rette tidspunkt for mig og det vil jeg aldrig fortryde.

Da jeg kom ud fra min sidste eksamen og hele min familie stod klar med champagne og min mormor, som skulle give mig huen på, var det svært at holde tårerne tilbage. For jeg var så rørt og så stolt og kunne egentlig slet ikke forstå, at det var overstået og at jeg endelig havde gennemført det. Det eneste der knuste mig var, at min far ikke kunne være der til at opleve det. Så jeg kørte selvfølgelig ud til hans gravsted bagefter og skålede med ham over et glas champagne og en snak. Han har været med til, at jeg har kunne gennemføre denne uddannelse - for jeg har hele tiden haft ham i baghovedet og nu kan jeg endelig slappe af i sindet og gøre ham stolt.

I må aldrig lade nogle stoppe Jer, for at gøre de I allermest drømmer om. I skal altid huske på, at I godt kan og hvis man bliver ved med at sige det til sig selv, så skal det nok lykkes. ♥

 

Likes

Comments

Tina Maria
,
Hej Louise, den er fra Gina Tricot :-)
Tina Maria
,
Hej Emma :-) Den er fra Gina Tricot.
Tina Maria
,
Tusind tak - det er så dejligt endeligt at være færdig og det betyder alt for mig, at jeg kan være et forbillede for andre <3 Tusind tak, vi havde en rigtig skøn ferie sammen :-)
Tina Maria
,
Tusind tak! Ja, man må ikke give op og tro, at man ikke kan! :-)
Tina Maria
,
Hej Julia :-) Kjolen er fra Gina Tricot. Den er såå fin og elsker de fine blondedetaljer. Tusind tak, det bliver så dejligt for dig at blive færdig - det er den fedeste fornemmelse!
Sabrina
,
Du er den bedste! Tillykke med huen;) Jeg skal i 10 klasse efter sommer! Og der efter HF og efter jeg læste det her oplæg fik jeg den følese at jeg kan hvad jeg vil!❤️ Så tak Tina!
Molly
,
Stort tillykke med at du er færdig! Jeg overvejer også HF efter min 10 klasse så jeg mangler lidt inspiration til hvilken skole. Hvilken skole gik du på? Hilsen Molly
Rika Edelgren,
Jeg har selv haft det svært her i slutningen af 2.g, og jeg har selv overvejet at give op, op til flere gange, men jeg vil så gerne gennemføre det sidste år.. Det er meget rart at vide, at jeg ikke er den eneste der har haft det svært med et par af fagene. http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk
rikaedelgren.bloggersdelight.dk
A..
,
Hvor er det flot skrevet Tina Maria, jeg bliver selv student og har selv mistet min far og han har også været med mig i min HF, virkelig utrolig smuk tanke du har :)
Sarah
,
Hey Tina
Det kunne være en kæmpe hjælp, hvis du ville skrive den skole du tog HF uddannelsen på. Kan du anbefale stedet?
Derudover et super brugbart indlæg <3
knus