ASK ME ANYTHING

Jeg har længe tænkt på at lave et indlæg, hvor I må spørge om hvad som helst, der lige falder Jer ind og især nu, hvor mange af Jer er meget interesserede i at vide, hvorfor vi flytter til London, hvor vi skal bo, hvad vi skal lave osv. Derefter vil jeg så lave en video, hvor jeg har optaget alle svarene på og smide på bloggen. Jeg tænker, at jeg filmer videoen en af de her dage, hvor jeg er i London, så frem med jeres spørgsmål. God dag derude ♥

 

Likes

Comments

Kaya
,
Hi :) I hope you can respond to my question in the video, or even here, in english. You're still a student, right? What are you studying? And if it's not too private question, where are you going to work in London (will your job be related to your studies?). Unfortunately I don't speak danish, but I understand quite a lot of your posts because I am learning swedish :)
Nicoline
,
Hej tina maria Hvornår flyttede du hjemmefra, og hvad studere du?
Nicoline
,
hvornår flyttede du hjemmefra og hvad studere du?
Cecilie
,
Hej smukke Tina Maria. Hvad er dine fremtidsplaner? - jeg er meget inspireret af din fine blog, og jeg klikker ind på den hver dag, for at se, om du har lagt oget nyt op.
Sissel
,
Hvad studere du? og hvad vil du gerne lave når du er færdig med din uddannelse? :-)
Melanie
,
Vil du fortælle lidt om dine tattoveringer, hvor mange du har, hvor de sidder, hvornår du har fået dem, og hvad en evt. mening og betydning der er med dem. :-)
Helena
,
Hvad er din absolut yndlings film? Når du flytter til London, kommer du så stadig til Danmark, og laver nogle meet-ups? Håber du har det godt
Chella
,
Hvordan får du din hverdag til at fungere, når du både har skole, kæreste, veninder, familie og job? :-) Et lidt mere personligt spørgsmål, håber ikke det går over grænsen! Har du fået lavet bryster, efter du kom hjem fra paradise? <3<3
sofia p
,
snakker du stadig med nogle fra paradise? blev du tilbudt at komme med i paradise reunion? hvilket område tænker i på at flytte til i london? snakker du stadig med sandra? hvor kan man have set sit model arbejde henne?
Sidsel
,
Du har så fin hud på alle dine billeder du lægger ud. Hvordan plejer du din hud og hvilke produkter bruger du til din hud :-)